Aveti perfecta dreptate domnule, fiecare dupa limitele lui...doresc sa fiu foarte clara, poate in felul acesta intelegeti exact cum stau lucrurile si reusim sa punem punct schimbului de replici. Cei doi caini ai mei nu folosesc liftul, pentru ca nu avem( este bloc cu 4 etaje) iar eu locuiesc la parter, nici macar lumina pe casa scarii nu o aprind, mananca din banii mei, iar apa pe care o beau si cu care ii spal o platesc tot din banii mei, deoarece detin apometre. Ultima precizare, este aceea ca isi fac nevoile afara, in strada, iar noi(eu sau sotul meu), de fiecare data strangem dupa ei, fiind persoane civilizate si educate. Asadar pentru ce acesti bani, unde se duc? Nu ma refer la suma, ci la faptul in sine.... Oricum, important este ca am gasit calea pe care o voi urma , astfel incat cu siguranta imi voi recupera banii stransi in "buzunarul "administratorului de cativa ani buni, si nu voi fi singura, pentru ca mai sunt vecini in aceeiasi situatie...va doresc sarbatori linistite!
Dupa inversunarea dvs, se simte cat de mult urati animalele, asa ca nu ma intereseaza parerea pe care o aveti, nu sunt aici sa-mi fac nervi sau sa ma cert cu persoane de genul dvs. Eu am adresat o intrebare, la care am sperat sa mi se raspunda civilizat si multumesc celor care au facut-o. Cat despre comparatia pe care ati facut-o intre copilul dvs si cainele meu....no comment....
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. I-am pomenit administratorului ceva referitor la instanta, dar nu se teme, stie probabil ca n-as ajunge pana acolo, desi de cand a majorat taxa la 13 lei am devenit cam inversunati si eu si sotul meu, ne gandim sa nu ne trezim pana la urma cu cine stie ce taxa....
Imi puteti spune unde as putea face o sesizare, o reclamatie, pana la instanta?
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo forma legala in baza careia se impune plata taxa intretienere caini. Mentionez faptul ca am doi caini batrani, 12, respectiv 13 ani, care au crescut in acelasi bloc.De aprox 7 ani plateam 7,5lei pt. un caine, iar in ultimile 2 luni, administratorul a majorat taxa la 13.00lei pt. un caine, adica ne-am trezit in fatza faptului implinit. Intrebandu-l pe acesta care este motivul si unde merg acesti bani, mi-a raspuns simplu ca i-a marit salariul femeii de serviciu, ca si cand aceasta ar face curatenie doar pentru apartamentul meu si al unui alt vecin care are un caine. Doresc sa subliniez ca in apartament detin apometre, iar blocul este cu 4 nivele, asadar nu avem lift, respectam curatenia, iar animalutzele nu fac niciun fel de murdarie sau alta stricaciune pe casa scarii. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc pt. raspuns.
Imi cer scuze, dar am inteles gresit, postul nu s-a desfiintat, in locul persoanei in cauza a fost adusa alta persoana, iar la telefon i s-a spus ca nu mai poate reveni pe postul care-l avea si nici pe un alt post in firma. Perioada de un an se incheie in data de 22 iulie 2013, data la care persoana respectiva ar trebui sa revina la locul de munca. Inainte de a intra in concediu pt. cresterea copilului, angajatorul i-a spus ca daca doreste ca postul sa-i fie asigurat, poate sa stea doar 6 luni acasa, iar astfel ea a optat pentru concediu de un an. Ce ar putea sa faca incontinuare?
Multumesc,
Seara buna!
Buna seara,
In numele unei colege, v-as ruga sa ma lamuriti intr-o anumita problema.
Respectiva persoana este in concediu pentru cresterea copilului pt. o perioada de un an. In prezent, copilul are aproape 6 luni, iar in urma cu doua zile, a fost sunata de catre seful direct, care i-a spus ca va trebui sa-si caute alt loc de munca dupa expirarea perioadei de un an, deoarece postul s-a desfiintat.
Ce ar putea sa faca in aceasta situatie? este legal cum s-a procedat? ar putea actiona in instanta?
Orice informatie ar fi de mare ajutor.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc frumos celor care mi-au raspuns. Sa aveti un an mai bun plin de realizari! La multi ani!
Buna ziua
Am primit decizia de concedire in baza art. 65, cu preavizul incepand de pe 23.12.2009. Eu ma aflu in concediu medical de pe 02.12.2009 pana la 31.12.2009, in urma unei interventii chirurgicale.
Am sunat la comp. resurse umane si mi s-a spus ca preavizul se suspenda pe perioada conc. medical, urmand sa inceapa de pe 04.01.2010.
Intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo posibilitate astfel incat sa nu fiu nevoita sa fiu prezenta in perioada de preaviz fara sa mi se desfaca contracul de munca pe motive disciplinare?
Mentionez faptul ca am domiciliul stabil in Bucuresti, iar locul meu de munca este in loc. Baia Mare, plus ca starea de sanatate precum si situatia financiara foarte dificila din prezent nu-mi permit sa plec la drum si mai ales sa stau 3 saptamani atat de departe de casa
Va multumesc anticipat
Buna seara
Avand in vedere ca a aparut Legea 329, privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice, iar eu fiind anuntata inca din urma cu cateva saptamani ca voi fi disponibilizata odata cu aparitia acestei legi, v-as ruga sa-mi raspundeti cam cat timp poate dura pana sa primesc preavizul?
Mentionez faptul ca institutia in care lucrez va fi desfiintata, ca urmare a comasarii prin absorbtie, si preluarea activitatii acesteia de catre o alta institutie publica existenta.
Va multumesc pentru timpul acordat