avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters111530

Activitate ContSters111530

Buna ziua,doresc sa-mi spuneti parerea dvs.in ceea ce priveste urmatorul caz.Intr-o zi de mai al anului 2009,aflandu-ma la servici in biroul in care imi desfasuram activitatea zilnica cu mai multi colegi,una dintre colege constata ca i-au disparut o suma de bani,dupa ce mentionez ca ea pararsise biroul pentru o perioada.Eu m-am aflat in birou,cu o alta colega apoi cu un coleg dupa care si eu am parasit biroul pentru a ma duce la toaleta si qm zabovit putin la secretariatul institutiei in compania altei colege.M-am intors i mpreuna cu o colega in birou,unde am gasit-o si pe presupusa pagubita..care la scurt da alarma ca i-au disparut banii afirmand clar ca doar eu puteam sa-i sustrag deoarece am ramas singura in birou,era convinsa ea.I-am sugerat toti din birou sa se calmeze sa-i caute sau sa cheme politia.In acest timp o colega imi propune sa bem o cafea pana se linistesc apele..deplasandu-ne la o cafenea din apropiere,unde am zabovit circa o ora.Ne-am intors si la cateva min,a parut politia,moment in care tot eu am fost acuzata de catre colega ca as fi putut sa-i sustrag suma de bani.Unul dintre politisti a dorit sa se uite in poseta mea,fapt ce s-a si intamplat,i-am golit poseta pe masa,apoi el a desfacut un buzunar interior al posetei afimand:aici sunt banii,mentionez ca nu a dorit sa perchezitioneza si geanta colegei desi aceasta s-a oferit.Asa ca eu m-am gasit cu acea suma de bani dupa ce m-am plimbat cu ei in oras.......nu mi s-au luat amprente deoarec eau spus ei ca nu se pot preleva amprente dupa bani si textile.Va rog insistent sa-mi spuneti ce parere aveti despre cazul expus mai sus,ce-mi sugerati sa fac,precum si ce se poate intampla in cel mai rau caz.Va multumesc.
Răspuns la discuția inceperea urmaririi penale
Si ce anume se intampla in acest caz,va rog sa-mi raspunde-ti ce se poate intampla?
Răspuns la discuția inceperea urmaririi penale
Da scrie "invinuit".Dupa aceasta urmeaza un proces?
am primit o citatie de la procuror,asta inseamna ca sunt sub urmarire penala?
Discuție nup
de la cine primesti nup-ul
Discuție nup
cum pot afla daca am primit NUP-ul?
Răspuns la discuția titlu executoriu
multumesc mult,mi-at fost de un real ajutor,totusi m-am linistit cumva
Răspuns la discuția titlu executoriu
nu detin nimic pe numele meu,nici sotul meu
am contractat un credit pe baza unei adeverinte de salariu,a intervenit o problema si de 3 luni nu am putut achita rata lunara.Pe langa faptul ca sunt permanent boicotata la telefon,desi am spus ca incerc sa ma redresez,si ca voi achita tot la zi doar ca cer putin ragaz,cei de la banca mi-au spus ca contractul intra sub incidenta titlului executoriu si vor demara exutarea silita.Nu inteleg ce vor sa spuna prin acest lucru.Mentionez ca doar eu detin venituri din familia mea de trei persoane,nu am girat cu nimic deoarece nu am nimic pe numele meu.As vrea sa stiu ce mi se poate intampla in cel mai rau caz?