avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate macoveiv

Activitate macoveiv

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt cazuri de forta majora in care chiar daca doresti sa indeplinesti legea nu poti,o adunare generela in conditiile
actuale este riscanta,consider ca funcitioanrea asociatiei fara un membru a comitetului executiv nu este un capat de tara,este raulcel mai mic..
Legea consider ca este discriminatoare,dar pt ca noi administatorii de imobile sau condominii sau cum sa vreie sa le numesca ne mancam intre noi si nu exista o unitate,iar firmele de adminstrare dispun de mijloace...au facut o lege...Gandeste ca sarcinile unui administator sunt limitate de nr literelor din alfabet..si poti fi sanctionat oricand..iar la salar cand negociezii te intreaba ce faci caci proprietarul atat vede nu vede si hitogaraia din spate...Cati din acutalii administratori fac situatia de activ si pasiv lunar,multi nu stiu nici ce este aia dar..
Răspuns la discuția Somaj tehnic
multumesc
Discuție Somaj tehnic
Am 2 contracte de munca partiale si un contract cu 8 h,la cel cu 8 h mi sa restrans activitatea si patronul nu doreste sa ma treaca in somaj tehnic spunadu-mi ca din cauza celor partiale nu poate?
Răspuns la discuția citirea apometrelor
Modul de transmitere este reglementat de adunarea generala tel s ar putea sa fie personal si atunci il foloseste cum doreste dumnealui dar deplasarea la sediul asociatiei de aduce citirile apometrelor mi se pare un lucru pertinent si se evita eventualele discutii..
Răspuns la discuția REPARTIZARE DIFERENTE APA RECE
In normele vechi se facea referire la acest aspect si era singurul lucru care putea fi ales restul era impus in noua lege nu am gasit nicio referire la acest aspect si multumesc frumos
Cum se repartizeaza diferentele de apa rece in cazul asociatiilor de proprietari conform legii noi
Iar asociatia are regulile ei de dinainte de a deveni membru
In primul rand nu se constientizeaza faptul că în momentul în care ati cumparat apartamentul dvs ati devenit asociat cu ceilalti membri nu va forteaza nimeni deci intre asociati nu există secrete nu ..
FARA FACTURA NU POT PLATI AVANSUL