Buna dimineata.Subiectul este urmatorul ,eu fac poze la apometre la baie si bucatorie iar apoi iile trimit administratorului pe numarul de whattapp.Cand am fost sa platesc intretinerea administratorul m-ia cerut citirea apometrelor.iar eu iam raspuns ca i le-am trimis pe data de la ora de acesta consultand telefonul imi arata ca nu i-am trimis citirea .Am plecat iar cand am ajuns acasa am verificat telefonulsi am constatat ca citirea a fost trimisa dar administratorul imi blocase numarul de whattapp.Acum probabilitatea de a bloca un numar de telefon din greseala este foarte redusa deoarece pentru acest lucru trebuie indeplinite cam trei operati,dar nu vad motivul pentru care sa faca asa ceva,or daca prefera varianta citirii pe biletel il voi da in dublu exemplar cel care ramane la mine sa fie semnat si stampilat pentru ca anterior am avut surpriza sa imi spuna ca am uitat sa scriu citirea punindu-mi un consum estimat dar evident mai mare decit cel real
Modul de transmitere este reglementat de adunarea generala tel s ar putea sa fie personal si atunci il foloseste cum doreste dumnealui dar deplasarea la sediul asociatiei de aduce citirile apometrelor mi se pare un lucru pertinent si se evita eventualele discutii..
Nu este obligatoriu ca adunarea generala sa dispuna maniera de comunicare index consum lunar utilitati
Se poate realiza prin regulamentul de ordine interioara sau prin decizie a comitetului executivI
Daca exista riscul sau interese pentru a invoca necomunicarea indexului consum lunar este de preferat sa intocmiti tabel format A4 in care consemnati index consum lunar ,iar la predare fluturas solicitati administratorului sa semneze tabelul
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ynocentta,
Am fost de acord cu foarte multe raspunsuri pe care le-ati formulat pe forum. Nu sunt de acord cu ultimul raspuns: fiecare as. prop., in AG sau in com. ex. intocmeste un regulament intern prin care se aproba o multime de activitati printre care si modul de citire si transmitere a consumurile de apa, da?
Ei, daca lasam la latitudinea administratorului, acesta poate face ce "vrea muschii lui", ceea ce nu este cusher de nicio culoare. petre_marian
Probabil ca in aceeasi situatie se mai gasesc si alti proprietari, de aceea va sfatuiesc sa discutati cu presedintele as. prop. (cu grupa mare este mai bine - eventual in AG), vedeti daca aveti un regulament intern, daca nu aveti, sugerati-le sa-l intocmeasca, acesta se afiseaza pentru a fi luat la cunostinta de toti proprietarii si procedati ca atare...
Asa, ca daca ad-minului nu-i place de ochii dvs., poate sa zica orice.... Obligati-l sa lucreze corect!
Succes!
Index apa
elenapp
Administratorul de bloc refuza sa vina sa/mi citeasca apometrele. Luna aceasta am aflat de la ceilalti vecinii ca pe la ei au trecut, dar nu si pe la mine. Am ... (vezi toată discuția)