Pot sa ma angajez in functia de consilier juridic la un srl al carui asociat unic si administrator sunt . Precizez ca sunt licentiat in drept si respect prevederile legii 514/2003
Am participat la o licitatie organizata de un executor judecatoresc si am castigat licitatia unei garsoniere . Astept sa treaca cele cinsprezece zile dupa care trebuie sa primesc actul de ajudecare . Ma intereseaza ce trebuie sa contina acest act si cine trebuie sa plateasca impozitul pe transferul de proprietate . Multumesc
As dori sa mai detaliez subiectul. La o discutie avuta fata in fata intre mine si un ofiter de politie acesta a relatat cateva lucruri care il pot incrimina . Aceasta discutie a fost inregistrata pe telefonul sotiei care era pe reportofon .
Va multumesc pentru interesul acordat , dar tot nu sunt lamurit pentru ca vad mai multe puncte de vedere .
Nu credeti ca ar fi mai bine sa merg la DNA ?
Ma intereseaza daca o inregistrare telefonica neautorizata este luata in considerare de procuror intr-o plangere penala pe care vreau sa o fac unui politist . Este vorba de un caz de coruptie . Unde trebuie sa ma adresez ?
Doi bunici sot si sotie vor sa o obtina o hotarare judecatoreasca in urma careia sa le fie incredintat minorul in varsta de 12 ani ( care le este nepot ) . Au depus o cerere la judecatorie , iar judecatoarea le cere sa precizeze obiectul actiunii , in functie de noile dispozitii ale noului cod civil . Ma puteti ajuta cu un model sau cu ceva sfaturi .
Multumesc
Am si eu o speta asemanatoare , si as dori cateva lamuriri .
Eu persoana fizica am detinut in coproprietate in cote egale de 1%2 impreuna cu o persoana juridica un apartament . La un anumit moment s-a facut partajul judiciar si instanta a decis sa-mi aloce apartamentul cu obligatia de a plati o sulta reprezentatului societatii. Pentru a putea plati sulta am vandut apartamentul , mam inteles cu cumparatorul sa-mi achite jumatate din valoarea stabilita pentru a despagubi coproprietarul urmand ca cealalta jumatate sa mi-o plateasca in momentul in care radiez sulta de la cartea funciara. Aceasta tranzactie sa efectuat in prezenta unui notar , printr-un contract de vanzare-cumparare autentic . Banii i-am dat societatii pe baza unei chitante , reprezentantul societatii refuzand sa-mi elibereze o declaratie in care sa declare ca si-a primit banii si cu care sa radiez sulta de la cartea funciara. Din acest motiv a trebuit sa introduc o actiune prin care sa obtin o hotarare definitiva si irevocabila pentru radierea sultei.
Intrebarea este : Pot solicita instantei acordarea de catre fostul proprietar a unor penalitati pentru suma de bani pe care nu am primito la timp?