avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate new life

Activitate new life

Discuție plata RCA
O SC termina de platit leasingul unui autoturism in martie 2007 dupa care urmeaza sa vanda autoturismul unei persoane fizice. Persoana care va cumpara poate circula cu RCA-ul facut de SC sau trebuie sa faca o alta RCA dupa cumpararea masinii?
Cam cu cat ar trebui platit un consilier juridic angajat cu contract de colaborare(asistenta juridica)? Dar cu carte de munca?

Ma intereseaza urgent, va rog!
multumesc!
Este adevarat ca nu se mai depune la Administratia Fiscala aceasta declaratie pe venitul din salariu pe 2005 deaorece s-a impozitat cu 16%?

Am inteles ca se depune doar pentru veniturile din alte surse(terenuri, arenda, imobile, alte contracte).

De asemenea, daca o persoana realizeaza venituri in urma unui contract de cesionare a drepturilor de autor, inafara salariului de baza, poate constitui o problema faptul ca nu-si inregistreaza contractul de cesionare a drepturilor de autor la Administratia Fiscala? Ma refer daca organele fiscale pot depista a doua sursa de venit si deci pot amenda persoana.
va rog, chiar nu stie nimeni?
si unde se poate citi pe ce perioada s-a facut amortizarea?

banuiesc ca in contractul de leasing?:-/
In legatura cu pretul de vanzare, m-ar interesa daca acesta poate fi mult mai mic decat valoarea masinii(de luat in considerare si cei trei ani de uzura a masinii pe timpul leasingului).

Multumesc!
O S.C. poate vinde unei persoane fizice(directorul firmei) masina luata in leasing dupa terminarea contractului de leasing?
Buna ziua!
Ma intereseaza daca o persoana care a lucrat in strainatate(fara contract de munca, deci nu exista vreo dovada ca a obtinut bani) trebuie sa declare la Administratia Fiscala in declaratia de venit pe 2005 ca a obtinut venituri din strainatate.

Precizez ca a avut contract de munca in tara pana la jumatatea lui 2004, deci in 2005 a depus FF1 cu declaratia de venit pe 2005.

Deci in prezent figureaza ca nu obtine venituri de nicaieri. Poate crea suspiciuni de genul dar din ce se intretine?

Multumesc anticipat !
Convocator cu celalalt aSOCIAT? sUNTEM DOAR 2 ASOCIATI.