Buna ziua. Va rog daca se poate sa imi da-ti un raspuns la o intrebare. Am dat in instanta ptr recuperarea taxei auto si m-i s-a dat urmatoarea solutie: respins exceptiile. Admis actiunea, obligat paratele la restituirea taxei de poluare, cu dobanzi si cheltuieli de judecata. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Intrebarea mea este urmatoarea. Oare ANAF va face recurs 100% ? de fapt sunt 2 intrebari. Daca va face recurs voi castiga? Va multumesc anticipat
Buna ziua.Am inaintat documentele in instanta ptr recuperarea taxei auto,in luna octombrie 2011,dupa cum mi-a spus avocatul.Dar numai in luna mai a acestui an,va fi prima infatisare cica si ultima,dupa spusele avocatului.Intrebarea mea este urmatoarea,daca mai am sanse de castig ptr intreaga suma,adica 4900 lei sau dupa noua lege m-i se vor restitui doar 25%.Atunci cred ca nu ar mai avea rost sa continui cu acest proces,cu toate ca am dat o parte din onorariu avocatului.Va rog cum m-a sfatuiti sa procedez.Astept un raspuns cat mai urgent daca se poate.Va multumesc.
stie cineva cum se face o cerere catre AFP ptr restituirea taxei auto,exista ceva tipizat?sau este o cerere de mana? Va rog sa imi spuneti cum s-ar scrie aceea cerere daca este de mana?.Va multumesc
Buna ziua.Am si eu o intrebare: In spatele blocului niste vecini au montat un cort destul de mare in care joaca table. sah, etc si au tras curent din casa scarii,spunand ca un bec de 24 nu consuma mult,dar lumina de pe scara o platim toti locatarii iar ei nu d-au nici un ban in plus,oare este corect? mentionez ca ei nici nu lasa pe alti locatari sa mearga in gradina,numai atunci cand le spui ca chemi politia,o lasa mai moale.Care este legea privind spatiul verde al blocului? Va multumesc
Cine imi poate spune precis ce documente imi trebuie ptr.recuperarea taxei auto si care sunt pasii de parcurs,doresc sa stiu exact si o alta intrebare: care ar fi onorariul ptr avocat in cazul ca se ajunge in instanta.Va multumesc
Buna ziua.Am si eu o intebare,stie cineva daca este adevarat ca s-a introdus in monitorul oficial restituirea banilor cica statul ar d-a banii inapoi oamenilor pe care i-a furat!ce ziceti ne vom primi banii inapoi,fara procese cu statul?Astept raspuns
va rog sa imi spuneti daca este legal ca politia romana sa opreasca chitanta de plata a taxei auto?am platit taxa auto in anul 2009 si acum as vrea sa imi recuperez banii,dar daca cei de la politie nu imi d-au chitanta sau spun ca nu o mai au,cum as putea sa o recuperez mentionand ca nu am copie dupa chitanta.Va multumesc
Am cumparat o masina in anul 2008 in luna decembrie si am platit taxa de prima inmatriculare,va rog sa imi spuneti daca imi pot recupera banii inapoi.Am sanse reale de recuperare a banilor? sau nu am sanse tinand cont ca trebuie sa m-a judec cu statul.Va rog sa imi da-ti un raspuns.Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.