Adica conducerea primariei a bolcat accesul angajatilor la mailul primariei, deoarece prin intermediul acestui mail acestia isi transmit toate ilegalitatile pe care le fac in institutie .
Prin urmare restrictionarea este ilegala deoarece acel mail nu este un bun personal.
Exista baza legala privind contestarea acestei restrictii?
Adica conducatori institutiei au voie sa limiteze accesul la e-mailul institutiei ?
Adica mai pe inteles conducerea nu doreste ca anumiti angajatii sa poata folosi mailul institutiei.
Din cate stiu eu toate documentele care intra si ies din institutie sunt publice, dar din pacate unele persoane nu inteleg lucrul acesta.
De exemplu : Am fost numit in functia de inspector asistent in urma unui concurs dar pe dispozitiie scria clar ( se numeste in functia de executie numitul... incepand cu data in compartimentul protectie civila ). Mai tarziu fara acordul meu am fost mutat in biroul Achizitii dar din cate am inteles fisa postului meu a ramas tot pe protectie civila ,Situatii de Urgenta.
Prin urmare as vrea sa stiu daca asa ceva este legal, deoarece eu cred ca acea fisa a postului tebuia schimbata.
Din stiu eu infiintarea serviciul voluntar nu este obligatorie in cazul in care in localitate exista Unitate militara de Pompieri ( serviciu profesionist )
Ajutatima cu baza legala: art, lege , paragraf, etc.
Functionarul public este obligat sa isi inceteze raportul de actiitate inainte de alegeri ? Sau poate sa isi inceteze raportul de activitate doar in cazul in care este ales in functia de consilier local.
Art. 34
(1) Functionarii publici pot fi alesi sau numiti intr-o functie de demnitate publica, in conditiile legii.
(2) Inaltii functionari publici si functionarii publici de conducere pot fi numiti in functii de demnitate publica numai dupa incetarea, in conditiile legii, a raporturilor de serviciu.
(3) Inaltii functionari publici si functionarii publici de conducere pot candida pentru functii de demnitate publica numai dupa incetarea, in conditiile legii, a raporturilor de serviciu.