Mi-au trimis un email prin care mi-au comunicat doar numele executorului judecatoresc, nu si motivul executarii. As dori sa fac o contestatie la executare, dar nu stiu cum se face. M-ati putea ajuta ( contra cost), avand in vedere ca in perioada asta nu mai putem circula unde avem nevoie? Multumesc pt raspuns!
Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja mi-a fost retrasa din cont o suma disponibila, diferenta ramanand sa fie retrasa la urmatoarea intrare de bani in cont. Cand si cum si unde pot depune o contestatie la executare silita? Daca intre timp banca imi trimite banii catre executor, ii mai pot recupera dupa judecarea contestatiei? Multumesc!
Am un card la BRD, unde imi primesc salariul si am si un descoperit de card. Pe 15. 10, am retras o suma de bani de pe card. Pe 16.10, am incercat sa fac o noua retragere dar mi s-a spus ca am fonduri insuficiente desi aveam pe card o suma destul de mare. Am apelat nr de la informatii BRD si mi s-a spus ca, cardul a fost blocat de Primarie pt ca aveam acolo o datorie veche din 2014. Nu am primit insa nici o executare silita din partea Primariei, nici o hotarare judecatoreasca prin care sa fiu anuntata ca sunt executata silit. Cum trebuie sa actionez in aceasta situatie? Datoria ar putea fi prescrisa? Multumesc anticipat pt raspuns!
Buna ziua, am depus o cerere reconventionala pt un partaj judiciar. Cererea a fost timbrata, am platit taxa, La urmatorul termen taxa judiciara a fost majorata. Am facut cerere de reexaminare, dar a fost respinsa. In cererea reconventionala solicitasem ca bunurile imobile adaugate sa imi fie atribuite in exclusivitate mie, deoarece asa ma intelesesem verbal cu surorile mele. Intre timp, una dintre surori s-a razgandit si a depus intampinare la cererea mea si solicita ca bunurile sa fie impartite. As dori sa depun o cerere de suspendare a cererii reconventionale. In ce temei legal pot face asta? Va rog mult sa ma ajutati! Multumesc!
Am depus o cerere reconventionala, intr-un dosar de partaj judiciar. As putea depune o cerere de suspendare a cauzei din cererea reconventionala? In ce temei legal poate fi formulata?
Buna ziua, am de platit o taxa de timbru la un dosar a carui judecare are loc in alta localitate decat localitatea mea de domiciliu. Unde trebuie platita? Multumesc!
Am apelat. Sincer, nu m-am asteptat ca pt o verificare a actelor primite sa platesc 100 ron. Ma gandesc cat v-a trebui sa platesc pana la sfarsitul procesului...Problema este ca dupa verificarea actelor primite, avocata la care am fost mi-a zis ca nu poate face intampinarea pt ca pt o parte din terenurile aflate in masa succesorala exista alti proprietari. Cum ca titlurile de proprietate au fost emise atunci dupa revolutie dupa ureche iar multe terenuri se suprapun in mai multe titluri de proprietate Sunt confuza si nu stiu ce urmeaza sa fac. Daca cer parerea mai multor avocati si ma taxeaza fiecare cu cate 100 ron...am pus-o...Pana ajung la sfarsitul procesului chiar daca vand partea de mostenire nu o sa reusesc sa acopar cheltuielile pt proces.... Un avocat din oficiu nu se poate in astfel de cazuri??? Pt ca salariul meu este minim pe economie!!!! Multumesc...,