As dori sa stiu cum se calculeaza se calculeaza indemnizatia pt crestere copil.
70% din ce anume salatriul net, brut sa venitul baza de calcul de ulrimile 12 luni?
Si daca luna in care nasti se ia in calcul sa nu?
vreau si eu sa stiu daca concediul medical afecteaza indemnizatia pentru copil si cum este mai avantajos cu sal mare pe cartea de munca sau conventie civila?
Sunt insarcinata si vreau sa imi maresc sal pe carte de munca sau sa fac o conventie civila (care varianta este mai optima pt a platit impozite mai mici). Vreau sa imi iau cat de mult concediu medical pot. O sa am probleme la indemnizatie daca am mult conceiu medical?
Nestiind ca sunt insarcinata mi-am dat demisia, iar acum cand am aflat sunt in preaviz.
Daca nu voi mai munci, voi beneficia de indemnizatie pt copil? Daca da, cat?
Multumesc!
Am incercat sa caut dupa numele partilor dar nu gasesc nimic.
Vreau sa dau firma la care am lucrat in judecata pt ca nu mi-a platit salariul pe o perioada lunga.
Am si o decisie de la itm in care spune ca amendeaza firma si le impune sa imi plateasca , dar nu mi-au platit.
Daca nu s-a depus primul dosar as vrea sa depun altul dar nu stiu ce sa fac.
Termenul este de 3 ani, nu?
este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie?
firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ocupat de acte si depunerea dosarului de judecata. Acea persoana spune ca a depus dosarul de acum 3 luni dar eu nu am primit nici o citatie.
Dvs ce credeti?
Puteti va ros sa imi dati un raspuns?
pai din cate am inteles cheltuieli de judecata nu sunt deoarece este vorba de salariu si ar fi gratuit. Nu ar trbui sa mi se puna avocat din oficiu?
Imi cer scuze ca va stresez cu atatea intrebari dar este vorba nu o suma nu tocmai mica si este dreptul meu sa o recuperz .
Cazul este greu? cam cat m-ar costa un avocat?
'