Buna seara!
Imi puteti spune daca exista si vreo deducere din partea statului pentru angajator daca acesta din urma plateste achizitionarea ochelarilor de protectie cu filtru PC ?
Am gasit masina gazata in parcare, firma de asigurari mi-a dat o hartie de intrare in reparatie cu mentiunea ca sa fie intrebati de service inainte de a incepe operatia de vopsire. Am fost la un service mare din Bucuresti si am intrebat ce e cu acea mentiune....adica e posibil sa imi refuze vopsirea completa ? Ei au zis ca nu e nicio problema ! Au vopsit-o si fiindca acolo se afla o cunostinta din facultate sef la caroserie l-am rugat sa imi dea masina pana vine acceptul de plata (trecusere deja o luna)...ca sa plecam si noi in un concediu ! Acum la o luna de cand am luat masina...ma suna de la service si imi spun ca s-a REFUZAT acceptul de plata !!! :O Am sunat la casco si mi-au zis ca "GAZAREA" nu este inclusa in reparatii pe casco, desi eu am full casco. Am ramas masca.... Acum intrebarea e .... De ce reprezentantul asiguratorului care mi-a dat aceea hartie de intrare in reparatie nu m-a informat ca gazarea nu e inclusa in polita casco ?? Si de ce reprezentantul service-ului nu stia chestia asta ?? Din cate am inteles pe forumuri ca nu iti da masina pana service-ul nu incaseaza de undeva valoarea devizului, dar daca eu am masina ... mai pot sa imi faca ceva ?
am o problema cu reinnoirea acordului de functionare. Este vorba de un cabinet de optica medicala care a inchiriat un apartament la parterul unui bloc de la o persoana fizica intrarea in cabinet este facuta separat de intrarea in scara blocului.
Mi s-a cerut sa merg la vecinii de la parter si de la cei de deasupra sa isi dea acceptul ca noi sa functionam!!! Ce parere aveti ? Sunt indreptatiti sa mi se ceara acest lucru ? Tin sa mentionez ca noi la deschiderea cabinetului in 2000 avem acceptul tuturor locatarilor din bloc ca sa deschidem cabinet de optica medicala.
Imi puteti despre ce lege este vorba ? Vreau sa ma pregatesc in cazul in care va fi trecut baietelul meu de 2 luni la intretinere de catre administratie !!!
Sunt scandalizat de faptul ca hotelurile nu te obliga sa platesti in plus daca esti cu copilul dupa tine (cred ca ...pana la 5-6 ani), dar la administratie esti obligat !!