avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate georgetah

Activitate georgetah

Răspuns la discuția Servicii intracomunitare
Nu, in Italia, de firma de la care fac achizitia utilajului
Buna seara,
Firma la care lucrez a achizitionat un utilaj.
Factura contine utilaj - valoare 10000 eur
Reparatii utilaj - valoare 2500 eur
Intrebarea mea e daca se aplica impozit nerezidenti pt aceste servicii- repararea utilajului.

Multumesc
Ok, si contributiile le inregistrez, le platesc in RO, iar pers poloneza cum va putea beneficia de ele. (ex. fond de pensii, sau somaj)?
Dar ca sa fac CIM si sa-l inregistrez in RO (Revisal) am nevoie de CNP emis de autorit din Ro(asa am fost informata), iar acest CNP se obtine doar daca are permis de sedere.

Multumesc pentru raspuns. As prefera o alta solutie - fara a fi nevoie de permis de sedere, ma puteti ajuta?
Buna ziua,

Lucrez la o firma romana care desfasoara activitati in Polonia. Directorul socetatii vrea sa angajeze o persoana poloneza care sa desfasoare activitati in Polonia.

Ma ajutati cu solutii!!!! Am sunat la diverse institutii si mi-au zis ca singura solutie e sa ii fac permis de sedere in RO, ca altfel nu pot face angajarea.

Multumesc.
Răspuns la discuția calcul perioada CIC
multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua,
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aprox. 21.05.2010. Pana in 26.08.2009 am lucrat la o firma cu contract de munca. In perioada 27.08.2009 - 31.10.2009 am avut un contract civil cu aceiasi firma. Din 02.11.2009 sunt somer.
Intrebarea mea este daca o sa beneficiez de CIC.
Va multumesc.
Discuție CIC
Buna ziua,
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aprox. 21.05.2010. Pana in 26.08.2009 am lucrat la o firma cu contract de munca. In perioada 27.08.2009 - 31.10.2009 am avut un contract civil cu aceiasi firma. Din 02.11.2009 sunt somer.
Intrebarea mea este daca o sa beneficiez de CIC.
Va multumesc.