avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC

Buna ziua,
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aprox. 21.05.2010. Pana in 26.08.2009 am lucrat la o firma cu contract de munca. In perioada 27.08.2009 - 31.10.2009 am avut un contract civil cu aceiasi firma. Din 02.11.2009 sunt somer.
Intrebarea mea este daca o sa beneficiez de CIC.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:52, 17 Noiembrie 2009
daca aveti 12luni anterioare nasterii cotizat primiti:D

pot fi venituri din din profesiile liberale in baza unui contract de prestari servicii , etc nu este necesar incheierea unui cim
Daca este asa cum spuneti dvs. aveti dreptul la CCC si indemnizatia aferenta deoarece perioada de somaj indemnizat este perioada asimilata celei de obtinete a veniturilor profesionale impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul perioada cic georgetah georgetah Buna ziua, Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aprox. 21.05.2010. Pana in 26.08.2009 am lucrat la o firma cu contract de munca. In perioada 27.08.2009 - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rina68 rina68 Buna ziua, momentan sant somera pana in 20.04.2010. Sant insarcinata iar data nasterii ar fi 18.11.2010. nu voi avea cele 12 luni cotizate. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am avut un salariu mai mare, cum pot intra cel mai avantajos in concediu de crestere copil, dupa noua lege? irinaghi irinaghi Buna ziua, conform noii legi, am inteles ca se iau in calcul veniturile din ultimele 12 luni lucrate din 24. Situatia mea este urmatoarea: - am o firma ... (vezi toată discuția)