avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul perioada CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul perioada CIC

Buna ziua,
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aprox. 21.05.2010. Pana in 26.08.2009 am lucrat la o firma cu contract de munca. In perioada 27.08.2009 - 31.10.2009 am avut un contract civil cu aceiasi firma. Din 02.11.2009 sunt somer.
Intrebarea mea este daca o sa beneficiez de CIC.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgetah , utilizator 14:08, 17 Noiembrie 2009
Daca ati obtinut un venit de pe urma acelui contract atat in luna septembrie cat si octombrie, atunci beneficiati de CIC.
Sarcina usoara.
Daca aveti lucrate 12 luni anterioare datei nasterii copilului(CIM,contract prestari servicii,etc),atunci nbeneficiati de indemnizatie CIC.
multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic georgetah georgetah Buna ziua, Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aprox. 21.05.2010. Pana in 26.08.2009 am lucrat la o firma cu contract de munca. In perioada 27.08.2009 - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pinky_26 pinky_26 Daca am contract de munca incepand cu 01.10.2009, si in Octombrie am ramas insarcinata, pot plati asigurarile pe trei luni in urma pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru crestere copil prichindutza prichindutza sunt insarcinata in 2 luni si sunt angajata de 1 an,dar pe perioada determinata(tin locul unei mamici care este in concediu de crestre copil.Ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)