Daca am contract de munca incepand cu 01.10.2009, si in Octombrie am ramas insarcinata, pot plati asigurarile pe trei luni in urma pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil? Sau ce alte posibilitati legale as mai avea.
Va multumesc !
Daca lucrati legal, cu contract individual de munca incepand cu data de 1.10.2009, nu cred ca exista aceasta posibilitate, de a plati in avans contributia la asigurari. Dar nu ar trebui sa va faceti probleme, pentru ca ati beneficia de prevederile O.U.G. nr.148/2005 tinand cont de faptul ca 9 luni de sarcina adunate cu acele 126 de zile acordate pentru concediu de sarcina si lauzie insumeaza 13 lunisi sase zile.
Chiar in spiritul si litera legii nu mai aveti ce face pentru CIC.
Dar solutii mai putin ortodoxe exista.
Ati putea discuta cu compania la care lucrati sau cu alta sa va faca un contract de munca pe perioada lipsa ( iunie - septembrie) si sa il inregistreze la ITM. Va primi un avertisment sau o amenda. Dvs platiti toate contributiile si amenda (daca este cazul). Astfel veti putea beneficia de concediu si indemnizatie.
Trebuie sa aveti un venit profesional in toate cele 12 luni anterioare nasterii.
Nu stiu daca o conventie civila/contract de prestari servicii mai poate fi inregistrat cu atatea luni intarziere si ce implica asta. Poate altcineva va poate indruma si pe directia asta, ar fi mai ieftin pentru ca pe aceste contracte se plateste doar 16% impozit pe venit si nu este necesar sa mai platiti toate celelalte contributii.
Sarcina usoara si va doresc sa gasiti o solutie!