avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate giana-iulia

Activitate giana-iulia

Cum se poate fracționa plata chiriei lunare cash in EUR la un contract de închiriere între o pers juridică-chiriaș și pers fizica proprietar ?
Buna ziua,
am cumparat un imobil pe legea 112 dar nu si terenul afferent.
Cum pot intra in posesia acelui teren?
Multumesc.
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se impoziteaza un imobil inchiriat unui ONG ( care are inscris la cod caen "fara activitate economica") si la care proprietarul are adresa de domiciliu inscisa in buletin.
Multumesc.
Buna ziua,
sunt PFA si trebuie sa execut o lucrare in UE.In acea perioada ma voi caza la o ruda.Pot deduce aceasta cheltuiala ?
Multumesc,
IULIA PLESA
Buna ziua,
doresc sa deschid un PFA in Romania prin care sa efectuez o lucrare de constructii in Germania (depozit de 10 mp), pentru o persoana fizica-particular neplatitor de TVA .Incasarea contravalorii lucrarii se va face prin banca.Materialele necesare lucrarii sunt ale clientului.Uneltele de lucru sunt ale mele inainte de a deschide PFA.Tot ce tine de transport,cazare,masa cade in sarcina mea.
Ce documente sunt necesare ?
In ce valuta emit factura de prestari servicii si in ce limba ?
Ce cheltuieli pot deduce(diurna,cazare,transport etc)?
Este obligatoriu sa ma inscriu in ROI si sa fiu PFA platitor de TVA ?
Multumesc,
IULIA PLESA
Buna ziua,
am venituri din chirii pentru care achit CASS.
Cum pot beneficia de asigurare medicala in urma achitarii CASS?
Multumesc,
Iulia
Discuție UZUCAPIUNE
Buna ziua,am nevoie de urmatoarea informatie:
- detin in folosinta un teren intravilan pentru care platesc chirie la stat din anul 1985(cu o intrerupere da plata a chiriei de 8 ani);ma pot folosi de uzucapiune pentru a intra in posesia lui?
Multumesc.
Răspuns la discuția plata eronata
Buna ziua,dupa CIF - 14958934,pe mfinante.ro este o adresa eronata,nu exista societatea respectiva la
Discuție plata eronata
Cum poti recupera o suma achitata eronat daca nu ai decat datele firmei beneficiare(CIF,CONT,DENUMIRE),fara telefoane,fara adresa?
Buna ziua,stie cineva care mai este statutul terenurilor aferente imobilelor cumparate pe L.112 si cum se pot dobandi acestea?
Multumesc