avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata eronata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata eronata

Cum poti recupera o suma achitata eronat daca nu ai decat datele firmei beneficiare(CIF,CONT,DENUMIRE),fara telefoane,fara adresa?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 23:17, 25 Octombrie 2011
Comunicati-mi codul fiscal prin mesaj privat si va dau eu adresa firmei.
Buna ziua,dupa CIF - 14958934,pe mfinante.ro este o adresa eronata,nu exista societatea respectiva la
Am gasit datele firmei, dati-mi o adresa de mail sa va pot raspunde, sau contacti-ma la telefonul afisat la profilul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in contul persoanei fizice trecut pe factura OLTCONFORT OLTCONFORT Buna ziua, In data de 10.11.2016, SC .... SRL, a initiat o plata (editat). Am luat informatii telefonice de la BCR si ni s-a comunicat ca aceasta firma cu ... (vezi toată discuția)
Cartile adevarul aniri aniri Salut Sunt Irina si am o problema. Am comandat de pe http://www.cartile-adevarul.com/ carti in valoare destul de maricica(aprox.250ron). Intrucat m-am gandit ... (vezi toată discuția)
Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)