Multumesc mult pentru lamuriri. Cam asa ceva gandeam si eu. Eu reprezint autoritatea contractanta si nu stiu exact cum trebuie sa procedez. Am aflat de pe net ca are ofertantul respectiv proces deschis, dar nu am un document oficial.
Probabil trebuie sa solicit tribunalului o confirmare oficiala.
Daca au ofertant are deschis un proces pentru declararea starii de insolventata de catre o firma careia nu i-a achitat un utilaj de anul trecut poate participa la licitatie?
La punctul b al Declaratiei privind neincadrarea in sit preavazute la art. 181 este specificat ,, nu fac obiectul unei proceduri legale pentru declararea mea in una dintre situatiile prevazute la lit a ( faliment sau lichidare).
Multumesc anticipat.
Am nevoie de ajutor. Vreau sa stiu daca pt o firma venitul operational se calculeaza ca diferenta dintre cifra de afaceri neta si cheltuielile de exploatare.
Multumesc mult.
Daca o persoana este asociat unic la o societate are automat si calitatea de angajat la acea firma? Am desemnat asociatul unic ca si personal personal impplicat in realizarea unei lucrari la o licitatie si autoritatea contractanta imi cere copie dupa contractul de munca sau de prestari servicii.
Daca o firma solicita clarificari cu privire la documentatia de atribuire, apoi depune contestatie licitatia este suspendata? Ce trebuie sa fac eu ca autoritate contractanta?