avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate dianarotaru

Activitate dianarotaru

parintii mei au vrut sa revoce o procura prin urmatoarea procedura: avocat pentru notificare dupa aceea la executor judecatoresc si pe urma trimiterea notificarii prin poshta cu confirmare de primire. Este obligatorie prezentza in fatza notarului pentru revocarea procurii? Nu este suficient avocatul si executorul judecatoresc?

multumesc
Răspuns la discuția probleme de mostenire
multumesc mult de tot . am priceput :)
Răspuns la discuția probleme de mostenire
multumesc frumos, unul dintre colegii dumneavoastra mi_a spus ca testamentul intre soti nu este valabil....
Eu stiam ca este nula de drept vanzarea cumpararea intre soti nu si testamentul sau donatia.

Sotii isi fac testament reciproc. Prima moare sotia, sotul supravietuitor decedeaza dupa un an. Nu a fost deschisa succesiunea in urma decesului sotiei.

Sotul, decedat ultimul, nu are mostenitori de niciun grad, sotia are doua surori. Intrebarea mea este daca surorile sotiei au deptul sa deschida succesiune

Multumesc frumos
d.pv legal doamna poate face ce vrea cu partea ei de mostenire. morala nu este discutata aici.
din cate stiu eu, poate ma insel, dar dreptul de preemptiune functioneaza in cazul terenurilor din extravilan si prin conventie intre parti.
da, imi cer scuze, trebuia sa mentionez. In Bucuresti
revin,
nr de telefon: 0721328780
multumesc
buna ziua, doresc sa contactez un avocat specializat in drept international privat, cunoscator, eventual, al legislatiei franceze.
persoanele care pot sa ma ajute ma pot contacta la adresa de email: dianarotaru@yahoo.com, mentionez ca nu doresc o consultatie gratuita.
Cu stima, diana rotaru
Răspuns la discuția efectele casatoriei
si eu am de terminat un proiect de licenta, numai ca la mine este pe procedura divortului. vrei sa-mi spui unde pot gasi proiectul noului cod civil? multumesc.
ps: poate dupa licenta facem o afacere: tu ii faci sa se casatoreasca, iar eu ii divortzez :)
din noul cod fiscal si modificarile de pana acum nu am inteles daca luptatorii in revolutia din 1989 sunt suctiti in continuare de impozitul pe salariu!