avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Popescu Sofia

Activitate Popescu Sofia

pot sa imi dau demisia in timpul concediului de odihna? precizez ce este cel pe care nu l-am luat in perioada 2011-2012 si mai aveam de luat si pe acest an. multumesc!
pot avea 2 contracte de munca cu norma intreaga?
ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find faptul ca pe cel original l-am dat cu trei zile in urma pentru dosarul de libera practica. va multumesc
ce dezavantaje sunt la contractul cu jumatate de norma si perioada determinata mentionez ca sunt unica intretinatoare a inca 3 persoane
Nu doresc ocuparea postului de consilier juridic, ci doresc să ştiu dacă studiile superioare de drept sunt studii de specialitate a Poliţiei Comunitare şi să precizez că în tot personalul suntem doar doi agenţi cu studii superioare de drept, studii care nu sunt recunoscute de unitate.
Deci, doresc să rămân în funcţie de execuţie şi să mi se acorde măcar un spor de 1% nu 20 cum ar fi normal; înţeleg şi eu că este criză dar nici măcar atât nu se poate? Mulţumesc!
sunt funcţionar public clasa III (Poliţia Comunitară)şi am absolvit Facultatea de Drept specialitatea Drept, directorul de la Poliţia Comunitară şi primarul municipiului nu vor să dispună organizarea examenului pentru promovarea mea în funcţionar pubic cls. I conform legii 188/1999, H.G. 611/2008 şi Og. 6/2007. La cererea adresată către ANFP această instituţie îmi dă dreptate lăsând această chestiune la latitudinea primăriei, care nu vrea să pună în aplicare legile mai sus invocate.
ce pot face în acest caz?
multumesc!
Mulţumiri pentru promptitatea cu care mi-aţi răspuns, o seară cât mai plăcută şi poate mă veţi ajuta şi cu altă ocazie. Să fiţi iubită!
vă mulţumesc! dar ar putea să "zilele libere" atunci când nu au probleme de personal dacă tot le lucrează acum?
soţul meu este funcţionar public şi se vehiculează ideea că vor trebui să lucreze în ½zilele libere neplătite½ şi vor trebui să îşi dea acordul scris este legal acest lucru? mulţumesc anticipat!