avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate negru daniel

Activitate negru daniel

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna , luna aceasa ar trebui sa primiti 2025 indemizaia de insotitor si restanta pe luna ianuarie
si copii au dreptul daca a fost prizonier dupa 1944 daca nu , nu
intrebare simpla , unde scrie ca nu o pierde, neavand o recomandare ca are drept de munca ,deoarece grad 2 si in noua lege este pierdere totala de munca ........deocamdata nimic nu e sigur in privinta munci pt persoanele cu pensie de handicap asa cum zicea rabdare sa apara normele de apicare sa vedem cine ce decide si apoi mai vorbim
legea 448 se refera la handicap nu la pensia de handicap , persoanele cu handicap pot munci nu au nici o interdictie pecand persoanele pensionate de invaliditate cei cu grad 3 au drept de munca 4 ore, iar cei cu grad 2 si 1 nu au, chiar daca in noua lege nu se mai interzice cumulul munci cu pensia de handicap este un pic mai complicat si riscati sa pierdeti pensia mai trebuie asteptat sa se lamureasca treburile
asa am crezut si eu , dar nu a crescut si cum am zis citind ordoanta trenuletu nu am gasit ceva decat despre alte indemnizati si despre vpr care ramane la valoarea de 81
buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la pensia de invaiditate nu trebuia sa creasca de a 1 ianuarie conform cresteri salariului minim pe economie.Daca e trecuta in ordonanta trenulet care articol si ce litera , ca uitadu-ma pe aceasta nu am gasit sau poate mi-a scapat mie va mulumesc
la o prima studiere nu gasesc ceva referitor la suspendarea cresteri indemniatiei de insotitor de acea va sfauiesc sa mergeti sa ceretti lamurire casei de pensi
ma puteti ajuta cu ordonanta sa o citesc sa vedem daca se stipuleaza si ceva despre aceasta taiere sau este un abuz al caselor de pensii
ati primit tot 1850 acum in ianuarie
si de la 1 ianuarie creste la 2025