avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna, asi dori sa aflu adresa pentru intreprinderea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna, asi dori sa aflu adresa pentru intreprinderea Stofe Sighisoara ...

buna, asi dori sa aflu adresa pentru intreprinderea Stofe Sighisoara sau lichidatoru la care se gaseste arhiva, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 22 Martie 2025
Vorbiti de Târnava SA?
stofe sighisoara se numea odata , asa are mama o adeverinta in care apare acest nume de intreprindere in care nu apare o adresa nimica , zicea ca era prin centru sighisoarei
puteti sa-mi dati adresa si un nr de telefon pentru Tarnava sau lichidatorul sa vedem daca este cumva fosta int. stofe sighisoara
Detalii
[ link extern ] /

Adresă: Strada Mihai Eminescu Mihai, 69, Sighișoara 545400
Număr de telefon: 0265 771 167

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva tlhs bucuresti. Alin Blaj Alin Blaj Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)