avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate handi

Activitate handi

Buna ziua! Doar testul ADN in privinta stabilirii paternitatii efectuat la INML are valoare juridica in instanta, sau si testele de la alte clinici private sau in acord cu ministerul justitiei?multumesc
In ce ar putea consta apararea ei?trebuie sa am eu dovezi scrise in legatura cu veniturile mele oficiale (salarii,pensii,sau alte surse contabilizate)?
Buna ziua!Casa e pe numele ei si contractul de credit nu il am.Detin doar copie dupa certificatul de casatorie...Multumes mult!
Contractul de credit a fost facut inainte de casatorie cu aproximativ 3 ani si noi suntem casatoriti din iulie 2014.Ce sanse am sa recuperez jumatate din suma contribuita pe aceasta perioada?
buna ziua! sotia nu imi acorda copiile dupa chitantele de la rata de pe apartament unde am contribuit amandoi pe o perioada de 5 ani jumatate.ce procedura trebuie sa urmez pentru a intra in posesia lor?cu certificatul de casatorie pot obtine copiile chitantelor de la punctul unde a achitat rate pe apartament?multumesc mult!

Buna ziua! vreau sa intentez tagada de paternitate si nevasta-mea nu imi acorda certificatul de nastere al copilului in original de care am nevoie.se adminte la dosar copie legalizata a certificatului?ea sustine ca nu e necesar si o sa aduca certificatul de nastere cand e chemata la proces.deci e necesar originalul certificatului de nastere al copilului sau nu,pentru a incepe procesul de stabilire al paternitatii?
Răspuns la discuția accident fara rca
daca pierd si nu o sa achit contravaloarea pagubei si cheltuielile de judecata ce fel de pedeapsa o sa primesc?tinand cont ca nu am nici un antecedent de nici un fel..multam!
Răspuns la discuția accident fara rca
nucu$ a scris:

Daca farul nu a fost constatat in p.v. intocmit de politie, nu vad cum ar putea dovedi faptul ca a fost distrus in acel accident si astfel sa aiba castig de cauza in instanta.
si eu cum pot dovedi chestia asta?va trebui sa imi iau avocat ?va trebui o noua constatare?daca pagubitul nu poate dovedi ca farul a fost deteriorat in accident o sa plateasca el cheltuielile de judecata si avocatul meu?
buna ziua! la inceputul lunii august am lovit din spate 2 autoturisme pe cel din fata mea proiectandu-l in celalalt care era oprit la trecerea de pietoni..au rezultat avarii usoare fara vatamari.am fost amendat.pe unul din cei implicati l-am despagubit imediat ca m-am putut intelege omeneste cu el .cel care a mai ramas de despgubit are pretentii necuvenite adica vrea si far inlocuit(nou)dar farul nu apare in procesul verbal.i-am oferit 1200 de ron cat ne-a spus la service unde am mers dar el vrea si farul.daca ma actioneaza in judecata va castiga?multumesc