avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! vreau sa intentez tagada de paternitate si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! vreau sa intentez tagada de paternitate si nevasta-mea ...

Buna ziua! vreau sa intentez tagada de paternitate si nevasta-mea nu imi acorda certificatul de nastere al copilului in original de care am nevoie.se adminte la dosar copie legalizata a certificatului?ea sustine ca nu e necesar si o sa aduca certificatul de nastere cand e chemata la proces.deci e necesar originalul certificatului de nastere al copilului sau nu,pentru a incepe procesul de stabilire al paternitatii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:05, 18 Decembrie 2021
Se poate atasa la dosarul cauzei copie dupa certificat.
O copie xerox este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire sentinta civila iordachealina iordachealina Buna ziua, Vin cu o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns satisfacator. Am un baietel de 3 ani si in urma unui proces de tagada a paternitatii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru intentarea procesului de divort Kittyy Kittyy As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru intentarea procesului de divort ( cand din casatorie a rezultat si un copil minor ), care sunt actele necesare ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii pere1001 pere1001 sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)