avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare pentru intentarea procesului de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare pentru intentarea procesului de divort

As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru intentarea procesului de divort ( cand din casatorie a rezultat si un copil minor ), care sunt actele necesare in original si ce copii sau copii legalizate trebuie depuse la dosar?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 22:56, 17 Ianuarie 2007
Parca aveai angajat avocat pt. divort sau ma insel:O
Nu,divortul e in pregatire( in sensul ca se asteapta momentul potrivit, zilele in care se poate lipsi de la work). Situatia e foarte complicata.
Si, oricum, nu strica o documentare temeinica asupra a tot ce e necesar, ce se poate intampla sau nu....pt a evita orice surpriza.:D

Voiam doar sa stiu sigur care sunt actele necesare ( un plus de siguranta nu strica ).:">

Ai nevoie de originalul certificatului de casatorie si copie xerox (nu trebuie legalizata) de pe certificatul de nastere al copilului.
Cererea s-o depui in 2 exemplare, timbrata corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea dosarului de divort! Cristiadina Cristiadina Buna ziua, Am fost la primaria orasului de care apartin pentru a-mi spune de ce este nevoie pentru a putea depune actele de divort si mi s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui alinamovileanu1980 alinamovileanu1980 Sunt casatorita de un an si as dori sa stiu daca sotul meu ar putea sa si schimbe numele de familie, adica sa il ia pe al meu. Mentionez ca avem un copil care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie cu cetatean din federatia rusa sandy2peu2006 sandy2peu2006 BUNA ZIUA! NUMELE MEU ESTE ALEXANDRU SI AS DORI SA STIU CE ACTE SINT NECESARE PENTRU CASATORIE CU CETATEAN RUS! MENTIONEZ CA SINT DIN BUCURESTI S6! DORESC SA ... (vezi toată discuția)