Da, dar din cate am inteles daca ontractul a ajuns la firma de recuperare nu mai am cum sa ies din contract, trebui sa dau in judecata firma de recuperare si exista posibilitatea sa pierd, plus ca nu dispun de atatia bani acum.... Asa mi a spus cineva, nush cat de adevarat este!!
In 2011 am facut un imprumut cu fostul meu sot in care eu sunt co-imprumutat iar el titular ( de care am divortat in 2012). Tin sa mentionez ca imprumutul a fost facut pentru parintii lui, noi nu ne am flosit de acei bani. Ulterior bineinteles ei nu a mai platit imprumutul, iar acum dosarul a ajuns la o firma de recuperari care ma ameninta ca imi va pune si mie si fostului meu sot proprire pe venituri. Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa/solutie sa ies din asta? cum as putea sa pricedez, ce ar trebuii sa fac in situatia data? Daca el are un salariu ( destul de mare zic eu) imi vor pune si mie proprire?:((:((:((:((
Va multumesc mult pentru raspuns. Imi cer scuze vroiam sa scriu postanal. Este un model special de decizie sau pot face o decizie asemanatoare de exepmlu cu cea in care isi da angajatul demisia?
Buna ziua,
Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu un model de decizie si cu art cu care se incheie pentru intrarea in prenetal al unui anajat. Va multumesc
O zi buna!
Daca am facut un contract pe perioada determinata si dupa expirarea contractului nu se mai doreste prelungirea lui cu ce litera trebui sa fac actul aditional de incetare a contractului. Eu stiam ca numai treb facut act aditional dar cand am fost sa iau cartea de munca mi-a spus ca treb sa fac.
Va rog spunti-mi si mie ce acte treb sa eliberez unui angajat care treb sa intre in somaj. In afara de acea adeverinta mai am oblicativitatea de a-i inmana ceva.
Va multumesc
Va rog daca ma puteti ajuta, la declaratia 095 la rubrica ''DATE DE IDENTIFICARE A ÎMPUTERNICITULUI/REPREZENTANTULUI FISCAL '' pe cine treb sa trec? Directorul firmei este asoiat unic si administrator. Si daca trec o persoana fizica la ''COD DE IDENTIFICARE FISCALA'' ce completez?