avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce acte inmaneaza angajatorul salariatului care va ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce acte inmaneaza angajatorul salariatului care va beneficia de indemnizatie de somaj?

Buna ziua,

Va rog spunti-mi si mie ce acte treb sa eliberez unui angajat care treb sa intre in somaj. In afara de acea adeverinta mai am oblicativitatea de a-i inmana ceva.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:00, 9 Decembrie 2010
Ii mai inmanati carnetul de munca (sau adeverinta de vechime) si un exemplar din decizia de incetare a CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru obtinerea somajului robert87 robert87 buna ziua,am si eu o intrebare:de la firma x mi sa terminat contractul de munca si mi sa dat decizia cu art.56j din legea 53.TREBUIE SA-MI MAI DEA ALTE ACTE DE ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere draguf draguf buna seara ! pe deta de 5 iulie imi expira preaizul de concediere ! As vrea sa stiu ce hartii trebuie sa primesc la sfarsitul acestei perioade de la angajator ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit la desfacere cim Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna seara! in cazul unei incetari a CIM cu art.55 lit.b), decizia de incetare e cea care se da angajatului? va multumesc! (vezi toată discuția)