avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Actele necesare pentru obtinerea somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Actele necesare pentru obtinerea somajului

buna ziua,am si eu o intrebare:de la firma x mi sa terminat contractul de munca si mi sa dat decizia cu art.56j din legea 53.TREBUIE SA-MI MAI DEA ALTE ACTE DE LA FIRMA SA POT BENEFICIA DE SOMAJ? SI CE ACTE? VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDA SI MIE CINEVA
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 9 Martie 2011
Da, beneficiati de somaj
Trebuie sa va dea pe langa Decizia de incetare si Anexa 26 (modificata de HG 113/2011)
Angajatorul trebuie sa va inmaneze un exemplar din decizia de incetare a CIM, carnetul de munca (sau adeverinta de vechime) si adeverinta tip (aneza 26, fosta anexa 14) pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare somaj adinabuc adinabuc Buna ziua! In data de 02.02.2011 mi se termina perioada de concediu crestere copil si as dori sa stiu daca voi putea, si in ce conditii, sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Despre acordarea somajului adam cristina adam cristina Buna Ziua M-am angajat in 14.08.2006 pana in 01.01.2008 cand am ramas in concediu pentru cresterea copilului timp de 3 ani ,iar firma la care am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc baican constantin baican constantin Intrebarea mea este: Daca o persoana are posibilitatea ca dupa ce a parcurs cele 24 de luni de CCC, poate beneficia de somaj, in situatia in care firma la ... (vezi toată discuția)