buna am deschis un srl la care activitatea principala esta comertul cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule (4531) si nu am un punct de lucru,vand doar la comanda ,intrebarea mea imi trebuie casa de marcat ??
buna ziua ,am un prieten care trebuie sa-mi restituie o datorie mai veche si pentru siguranta el zice sa facem un contract de vanzare cumparare al unui autoturism la notar ....eu as dori sa intreb daca este valabil acel contract la notar sau trebuie obligatotiu sa megem la biroul de copiat acte,politie,impozit la primarie,RAR.... etc va multumesc
buna unchiul meu trebuie sa iasa la pensie a muncit in mai multe locuri printre care si la o ferma zootehnica perioada 1987-1993 ca si fochist as dori sa stiu daca se incadereaza in grupa II de munca
in 27.10.2008 am avut un accident de circulatie fara victime dupa care am mers la firma de asigurari(carpatica)au facut poze,am completat intelegerea amiabila,am facut schita dupa care mi-au spus sa astept ca tre sa trimita doarul la sibiu pt ca acolo este centul si de acolo se aproba dosarul. Iar de atunci tot sun ba la oradea,ba la sibiu si acelasi raspuns "E IN ANALIZA"luminati-ma va rog cu niste raspunsuri multumesc
buna.. va rog sa ma ajutati cu ceva informatii.In urma cu o luna am fost implicat intr-un accident rutier, mai explicit ..... o masina a iesit din parcare fara sa se asigure si m-am trezit cu ea in fatza lovit-o puternic din spate,masina mea e praf s-au declansat ambele airbaguri,parbriz,radiatoare,capota etc ..deoarece masina in care am intrat avea carlig,am mers la asigurari persoana cealalta implicata in accident si-a recunoscut vina iar acum eu stau de o luna asteptand nu "stiu"ce raspuns de la asigurari,ma tot amana de la o zi la alta, ca mai tre sa faca poze,ca nu are timp azi sa vin maine.Eu cred ca cei de la asigurari vazand ca paguba e mare vor sa ma scoata pe mine vinovat nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc.....la CSA???????? va multumesc,daca nu am fost destul de explicic va rog sa intrebati