avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... astept de trei luni
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

astept de trei luni

in 27.10.2008 am avut un accident de circulatie fara victime dupa care am mers la firma de asigurari(carpatica)au facut poze,am completat intelegerea amiabila,am facut schita dupa care mi-au spus sa astept ca tre sa trimita doarul la sibiu pt ca acolo este centul si de acolo se aproba dosarul. Iar de atunci tot sun ba la oradea,ba la sibiu si acelasi raspuns "E IN ANALIZA"luminati-ma va rog cu niste raspunsuri multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:58, 13 Ianuarie 2010
Sesizati in scris CSA si se rezolva in max 30 zile.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Refuz dosar dauna rca AdamEmanuel AdamEmanuel In urma cu 2 luni, am fost implicat intr-un accident rutier. Pe E85 m-a tamponat un domn din spate, am completat constatu amiabil, mi a dat asigurarea etc. A 2 ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa castig daca ii dau in judecata?va rog un sfat avizat! irinageana irinageana O problema pe care din cate am vazut cam toti pagubitii o au...Carpatica nu plateste asigurarile auto. am fost lovit de un cielo, a intrat din plin in spatele ... (vezi toată discuția)