adica cum din culpa?imi cer scuze dar nu am inteles...un coleg a furat ceva de la locul de munca si a fost prins(colegul)dar i sa luat declaratie si lui caci au fost impreuna la locul faptei,sotul meu nu a fost prins cu nimic,prejudiciul este minor (30 ron)
va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in alta fapta...!ce se poate intampla daca i se trimite dosarul la parchet?poate scapa cu o amenda administrativa in cel de al 2 lea dosar?
Buna seara!sotul meu a fost condamnat acum un an cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate,am facut recent o cerere catre comandantul politie giurgiu care ne-a confirmat ca permisul este anulat si am inteles ca poate redobandi permisul....intrebarea mea este...cazierul judiciar fiind patat nu o sa ii cauzeze?poate da de permis daca are cazier?am vazut tot pe forum care sunt actele necesare si sunt nedumerita.....trebuie sa faca intai reabilitarea?va multumesc !
as dori sa stiu ce s-a intamplat cu permisul sotului meu..daca s-a anulat sau daca va putea da examan de redobandire,a fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pt conducere cu permisul suspendat si cu alcoolemie de 0,80 in aerul expirat(dosr 10933 judecatoria giurgiu)va multumesc!