avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate zaharia mirela

Activitate zaharia mirela

Răspuns la discuția condamnare cu suspendare
adica cum din culpa?imi cer scuze dar nu am inteles...un coleg a furat ceva de la locul de munca si a fost prins(colegul)dar i sa luat declaratie si lui caci au fost impreuna la locul faptei,sotul meu nu a fost prins cu nimic,prejudiciul este minor (30 ron)
va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in alta fapta...!ce se poate intampla daca i se trimite dosarul la parchet?poate scapa cu o amenda administrativa in cel de al 2 lea dosar?
Răspuns la discuția cazier
va multumesc din suflet....:thumbup:
Răspuns la discuția cazier
dar in cazier nu o sa apara ca este condamnat?
Discuție cazier
Buna seara!sotul meu a fost condamnat acum un an cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate,am facut recent o cerere catre comandantul politie giurgiu care ne-a confirmat ca permisul este anulat si am inteles ca poate redobandi permisul....intrebarea mea este...cazierul judiciar fiind patat nu o sa ii cauzeze?poate da de permis daca are cazier?am vazut tot pe forum care sunt actele necesare si sunt nedumerita.....trebuie sa faca intai reabilitarea?va multumesc !
as dori sa stiu ce s-a intamplat cu permisul sotului meu..daca s-a anulat sau daca va putea da examan de redobandire,a fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pt conducere cu permisul suspendat si cu alcoolemie de 0,80 in aerul expirat(dosr 10933 judecatoria giurgiu)va multumesc!