Am recitit mesajul dvs.si inteleg ca sunteti in Germania, mergeti la Consulat.
Adresati-va Centrului National de Recunoastere si Echivalarea studiilor din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii. Este o intreaga procedura, veti avea nevoie de apostila din Germania. Cel mai simplu este sa mergeti acolo si veti fi informat corect.
La ce v-ati gandit cand ati spus ca socieatea nu are sindicat? Poate ca nu are inspector de personal....?! Daca aveti nevoie de ajutor astept mesaj.
Angajatorul dvs. trebuia sa intocmeasca la incetarea activitatii, odata cu decizia de incetare, si adeverinta de vechime care se intocmeste pentru angajatii carora nu le-au fost deschise carnete de munca, (pt. ca nu au fost tipizate, este mai comod sa intocmesti o adeverinta decat sa stai la cozi pt. achizitionare tipizate etc. dar nu pentru ca angajarea dvs. nu a fost in regula). Daca angajatorul nu avea aprobare de la ITM pentru a gestiona carnetele de munca la sediul societatii, persoana desemnata pentru administrarea dosarelor de personal nu a intocmit adeverinta de vechime in munca, probabil a omis sa ceara inspectorului de la ITM adeverinta de vechime pt. dvs., astfel, aveti posiblitatea sa solicitati in scris angajatorului aceasta adeverinta sau sa va adresati personal, la Inspectoratul Teritorial de Munca, la inspectorul angajatorului pentru obtinerea acesteia.
concediu de risc maternal, sau si mai bine faceti cerere pentru concediu prenatal daca spuneti ca veti naste in jur de 15 septembrie indepliniti conditiile.
Puteti sa inaintati cererea incepand cu 15 august, mai bine faceti socoteala sa va ramana dupa nastere 42 zile obligatoriu pentru concediul de maternitate, iar diferenta puteti sa o luati inainte. Aveti dreptul la 126 zile concediu de maternitate conform legii. In data de 31 august cim-ul dvs. nu va fi incheiat chiar daca a fost incheiat pt. o perioada determinata, numai daca veti depune cererile inaintea acestei date. Pana la implinirea celor 42 zile dupa nastere veti figura in concediu de lauzie. apoi veti intra in concediu de crestere copil.
Sper ca nu v-am ametit.:">
O seara buna.
Stiu ca a mers la politie, cu proprietarul si pur si simplu a dat declaratie ca o primeste in spatiu ca fiindu-i nepoata. este vorba de sora mea.
nu are nici un contract de inchiriere. Cat priveste spatiile distincte acestea exista, este vorba de o casa cu trei camere. Am inteles, deci nu se poate decat cu acordul proprietarului, doar un proprietar poate incheia contractul de comodat..... iar acesta in cazul meu.... nu e pe nicarieri.....
Multumesc.
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare:
Se poate declara sediul social la domiciliul legal al unuia dintre asociati nefiind proprietar - acesta a fost luat in spatiu cu ani in urma, proprietarii au decedat, mostenitorul este plecat din tara si probabil nu va dori sa isi dea acordul.
M-am gandit la un contract de comodat...?! La adresa in cauza mai are sediul un srl fara activitate.
Multumesc.
Multumesc pentru consultanta. O zi buna si succes in activitatea dvs.
7830 - servcii de furnizare si management a fortei de munca, respectiv 7022, 7490, 8559 daca varianta va fi srl.