Buna ziua am facut Facutate Drept Spiru Haret ID 2006-2009 am dat licenta in iulie 2009 diploma nu s-a eliberat pe motiv ca aceasta specializare avea acreditare doar pt 4 ani dar eu cand m-am inscris era 3 ani...lucru care mi s-a spus dupa 7 ani timp in care ....mi s-a spus ca sunt in proces cu Ministerul Educatiei sa astept....cum nici nu am avut nevoie neaparat de aceasta diploma neprofesand in domeniu am lasat-o asa ....mi s-a spus ca daca vreau diploma sa ma fac inca un an alte taxe bineinteles si sa dau din nou licenta.....nici gand nu ma mai las fraierit.....vreau sa-mi dea banii inapoi ....am pastrat toate chitantele ...am si contractul intrebarea mea este daca se pot sa imi recuperz banii si cum pot face acest lucru?
in localitate la mine cota e de 0.5% daca ai evaluarea facuta fara e de 2% cine a stabilit cotele acestea de 20 de ori mai mult fara ev ?politicieni pe care ii votam ?
sunt persoana fizica detin cladire spatiu comercial in care desfasor activitate respectiv magazin alimentar cu sediul social si punct de lucru la adresa respectivei cladiri....va creste impozitul si in acest caz ? :frantic:X-(
poftim? eu obtin un comision care este impozitat,,,,,nu aceasta este problema si bonul care il dau clientului ca nu corespunde data emiterii bonului cu data vanzarii buteliei.......totul este fiscalizat
buna am incheiat un contract eu fiind persoana fizica.... cu o firma de distributie butelii aragaz cand imi livreaza buteliile cam 1 data pe luna imi dau si bonurile fiscale pentru fiecare butelie care la randul meu le dau clientilor care cumpara butelii...avand in vedere ca data cand este emis bonul de firma respectiva nu coinide cu data cand vand eu butelia....este ok din punct de vedere legal?
buna ziua ,anul viitor in ;luna aprile trebuie sa nasc avand in vedere ca actualul meu loc de munca impune un program destul de lejer ...m-am gandit ca as putea lucra in continuare de la domiciului si totodata sa primesc si indemnizatia dar m-am interesat si nu e legal......daca totusi ar fi de acord si patronul sa lucrez asa si care sunt urmarile in cazul in care se afla ???sunt oarecum nevoita sa fac acest lucru deoarece fac parte din acea categorie de angajati care castiga mult #in mana# si putin in cartea de munca si din aceste motive nu am cum sa ma descurc cu 800 de ron cu chirie de 400 ron si alte cheltuieli....va multumesc