buna ziua .
revin cu rugamintea unei lamuriri cu privire la taxa de timbru. s-a dispus perimarea intr-un dosar dar nu scrie nimic in solutia data referitoare la taxele de timbru . am avut de achita o suma destul de mare 9800 lei esalonata in rate dar nu am achitat nimic. din cate am inteles faptul ca taxa a fost esalonata e titlu executoriu dar perimarea insemana ca nu se mai tine cont aceasta taxa . nu am inteles ce inseamna "
Nu se va mai intampla nimic cu taxa de timbru!"
.
trebuie sa primesc acasa ceva instiintare sau ce urmeaza .
3) In cazul esalonarii sau amanarii, instanta transmite hotararea de incuviintare, care constituie titlu executoriu, organelor competente, potrivit art. 41, pentru urmarirea executarii obligatiei de plata ori, dupa caz, pentru punerea in executare a hotararii privind plata taxei ori a partii din taxa datorata, la termenele stabilite.
(4) In cazul in care reclamantul a beneficiat de reducerea taxei judiciare de timbru, instanta de judecata va obliga pe paratul care pierde procesul la plata sumei pentru care s-a acordat reducerea. Dispozitivul hotararii constituie titlu executoriu. Prevederile art. 41 sunt aplicabile.
va rog pe cei care stiti sau ati trecut printr-o situatie asemanatoare sa imi spuneti cum se procedeaza fiind o suma f mare pentru mine se poate face contestatie ceva ?
multumes