avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate nnadinaa

Activitate nnadinaa

Răspuns la discuția plata salarii restante
Multumesc.
Mai exact cand ar trebui, daca patronul ar fi de buna credinta, sa-mi plateasca drepturile salariale, lichidarea.
Am fost angajata cu CIM pana in data de 10.01.2011. Nu am primit salariul pentru octombrie, noiembrie, decembrie 2010.
Cand pot solicita plata drepturilor salariale?E posibil sa ajung in instanta, desi incetarea s-a facut conf.art.55b.
In CIM nu am avut trecut tot salariul negociat.E posibil sa dovedesc ca am negociat un salariu mai mare si sa recuperez si banii ,,negrii"?
Multumesc.
Multumesc tuturor consultantilor pentru ajutorul oferit!
Angajatorul meu nu mi-a platit concediul medical pentru luna noiembrie.
Am sesizat ITM si CNAS, inspectorii ambelor institutii au efectuat verificarea sesizarilor, conform legii au dat angajatorului avertisment si un termen de conformare, pana in 04.01.2009
Incepand cu 01.01.2009 doresc sa incetez CIM. Am dreptul legal la demisie fara preaviz?
Faptul ca nu mi-a platit concediul medical, din rea credinta nu din motive de lipsa de bani, ceilalti angajati primind inclusiv avans pentru luna decembrie,se poate considera ca incalcare a obligatiilor CIM?
Evident ca am un CIM standard in care nu se pomeneste nimic de concediu medical.
Multumesc!
Am nevoie de un avocat specializat pe litigii de munca pentru Tribunalul Hunedoara.
nnadinaa@yahoo.com
Multumesc tuturor consultantilor pentru ajutorul pe care il ofera gratuit!
O informatie corecta la timp este nepretuita.
Angajatorul meu incearca sa motiveze ca nu va plati concediul medical pana la recuperarea unor sume restante de la CNAS.
L-am notificat, am sesizat la ITM si la CNAS, iar acum intentionez sa ma adresez Tribunalului.Refuzul lui de a plati e practic o ,,sanctiune'' pentru ca,imbolnavindu-ma nu am mai putut lucra.
Este indreptatit sa nu plateasca concediul medical pe noiembrie 2009 daca CNAS nu i-a restituit indemnizatiile platite in octombrie 2009?
Am nevoie de un avocat specializat pe litigii de munca pentru Tribunalul Hunedoara.
Multumesc! Cei de la ITM il amendeaza, la fel si CNAS...Pentru a-mi recupera banii trebuie sa ma adresez instantei?
patronul firmei la care lucrez refuza sa-mi plateasca concediul medical acceptat de CNAS pe motiv ca asa vrea el...ce fac? intentionez sa plec de la aceasta societate dar vreau sa-mi recuperez banii