nu cred ca nu este vorba despre "consumuri aferente proprietăţii comune". acelea se refera la iluminat pe casa scarii, energie electrica pentru ascensor etc. vorbim de parti comune de consum de apa.
Blocul nostru are un contor de apa calda si toate apartamentele au apometre. Diferenta dintre consumul de la apometrul general si suma consumurilor din apartamente, este considerat "parti comune" de consum apa calda.
Intrebarea mea este: exista vreo reglementare oficiala care spune cum se repartizeaza aceste "parti comune" de apa calda ?
Pot exista 3 variante:
1. pe numar de persoane
2. pe suprafata locuibila al fiecarui apartament
3. procentual fata de consumul fiecarui apartament.
Reiau intrebarea: in ce act normativ gasesc modul de repartizare a "partilor comune" de consum apa calda.
Multumesc !
deranjeaza zgomotul. nu-i vorba de prejudicii.
Asociatia cunoaste problema si nu stim unde sa ne adresam.
stiu ca e clandestina pentru ca daca nu era, ar fi trebuit sa-si dea asociatia si vecinii, acordul ori asa ceva nu s-a intamplat.
Aveti nevoie de studii superioare de specialitate.
Intr-un apartament din blocul in care locuiesc, functioneaza o spalatorie clandestina de rufe. La care autoritate a statului trebuie sa ne adresam ?
Daca nu as sti, din proprie experienta, ce stie portarul de la intrarea in primarie, nu mi-as mai fi pierdut vremea si implicit pe a domniei voastre, sa intreb aici de denumirea alora de se ocupa de asa ceva, subliniez: denumirea, ca sa nu credeti care cumva, ca intreb de numele lor.
Si-apoi inteleg chiar si situatia in care nu stiti raspunsul nici chiar domnia voastra ... :)
Multumesc frumos, dar primaria sectorului 2 este mare si are si etaje dar voiam sa stiu la ce sectie, departament sau "ghiseu" ...:D intrucat, la primarie, daca mergi fara sa stii unde ai treaba, greu afli si ... pleci cum ai venit, adica ...
Intrucat locuiesc singura, nu mai sunt tocmai tanara si cantaresc cu haine cu tot, 44 de kg, imi este frica sa deschid usa celui sau celei care face recensamantul, chiar daca vad pe vizor ca are o legitimatie atarnata de gat si o geanta albastra.
M-ar interesa sa stiu unde anume trebuie sa merg pentru a fi trecuta pe listele de recensamant, avand in vedere ca locuiesc in sectorul 2, bucuresti.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Hotararea judecatoreasca este din anul 2000 !!! Ce termen sa le mai dau ?