Buna, ,fostul socru a decedat în 2015 și nu s-au facut dezbaterea succesoral. Între timp a decedat și soțul. Au rămas moștenitori fica soțului, sora și mama acestuia. Cu ultimele 2 nu poate să existe înțelegere, sau mediere. In masa succesorală intra mai multe proprietăți, terenuri, 2 case, vie, dar nu există titluri de proprietate. Dac deschide fica mea succesiunea, ar trebui să cheltuim niste bani pentru cadastre, titluri de proprietate. Exista vreo modalitate de a recupera acești bani .. Nu mă refer la taxa de succesiune propriu-zisă, care o pot cere prin cheltuieli de judecată. Mă refer la cheltuielile anterioare deschiderii succesiunii. Mulțumesc
Am avut uncredit de nevoi personal cu ipoteca, pe care l-am achitat si am primit o adresa de la banca in acest sens. Care sunt taxele pentru radierea ipoteci?
Multumesc
Avocatul are dreptul sa solicite onorariul pentru fiecare parte aflata în dosar în cazul unui dosar care are obiect dezbatere succesorala? În speță aceasi masa succesorala și mai mulți moștenitori?
cum se calculeaza vnitul in cazul incapacitatii temporare de munca. Ma refer la pensia de boala. Mentionez ca am aproape 38 de ani de munca, fara intrerupere in ultimii 25- 26 ani. multumesc