avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am avut un credit de nevoi personal cu ipoteca, pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am avut un credit de nevoi personal cu ipoteca, pe care l-am achitat ...

Am avut uncredit de nevoi personal cu ipoteca, pe care l-am achitat si am primit o adresa de la banca in acest sens. Care sunt taxele pentru radierea ipoteci?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: LigiaStoica , utilizator 21:53, 10 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere imobil de sub ipoteca. buna ziua ! am avut un credit la banca de nevoi personale (din ... cristina7713 cristina7713 Buna ziua ! Am avut un credit la banca de nevoi personale (din 2007), pe care l am garantat cu o ipoteca, pe un apartament . Creditul a fost achitat, iar acum ... (vezi toată discuția)
Preluare rate banca Eminia Eminia Buna seara.Va rog mult sa-mi dati un sfat.Eu am uncredit de nevoi personale cu ipoteca pe casa.Cineva vrea sa plateasca ratele ce mai sunt de platitsi sa facem ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de grad iv GeorgianaG GeorgianaG Buna ziua, va solicit un punct de vedere, eventual o solutie la urmatoarea situatie: in 2003 am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In actul ... (vezi toată discuția)