avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Preluare rate banca
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Preluare rate banca

Buna seara.Va rog mult sa-mi dati un sfat.Eu am uncredit de nevoi personale cu ipoteca pe casa.Cineva vrea sa plateasca ratele ce mai sunt de platitsi sa facem actele de vanzare cumparare cand se achita toata datoria la banca.Intrebarea mea este:pana atunci ce act as putea face eu si cel ce plateste ratele la numele meu pentru siguranta lui?Sa poata omu dormi linistit ca dupa ce achita ratele la numele meu casa ramane a lui?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mirela-Daciana Bistroi , Mediator 22:26, 18 Noiembrie 2014
Contract de vanzare cumparare cu preluare credit
Va multumesc pentru raspuns.Dar acest contract se face la notar?Trebuie sa vina si un angajat al bancii?Am nevoie de acordul bancii?
Da, este nevoie de acordul bancii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si ... MihaiP. MihaiP. Buna ziua, Am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si un cumparator, insa acesta imi cere sa procedam in felul urmator: vrea sa-mi dea o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil ipotecat r111 r111 Am cumparat un imobil cu credit ipotecar, nu mai pot plati ratele. Am gasit un cumparator care e dispus sa mi dea o suma de bani si sa plateasca in continuare ... (vezi toată discuția)
Exista posib. vanzarii in rate a unui apt. ipotecat? ella2012 ella2012 Buna ziua, In cazul in care iti gasesti cumparator pentru un apartament ipotecat, dar acesta iti poate achita suma respectiva( care acopera valoarea ... (vezi toată discuția)