Dar in cazul in care nu sunt inscris in asociatie, ce cheltuieli trebuie sa platesc? Mi se solicita plata: salariului administratorului, a femeii de serviciu, cheltuieli cu amenajarea incaperii unde sta administratorul, blocul fiind nou, cumpararea unui tomberon, etc.
Buna ziua. Daca am reclamat la ANPC o banca pentru ca a calculat gresit suma de restituit in cazul unui contract de credit, recunoscand deci ca am de platit o anumita suma dar nu cea solicitata, se considera intrerupta prescriptia? Intre timp am refuzat sa mai platesc vreun ban. Data de inceput a calcularii prescriptiei se face incepand cu ce data? Cu a lunii in care nu am platit rata? Multumesc mult.
Buna ziua. Dar daca am imprumutat un cetatean roman, cu act prin notar, dar fara garantie, si acel cetatean a plecat din tara si nu are nci o proprietate? E plecat in UE dar nu stiu unde exact. Am sanse sa recuperez datoria? Multumesc.
Buna ziua. Daca am reclamat la ANPC o banca pentru ca a calculat gresit suma de restituit in cazul unui contract de credit, recunoscand deci ca am de platit o anumita suma dar nu cea solicitata, se considera intrerupta prescriptia? Intre timp am refuzat sa mai platesc vreun ban.