avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Activitate Iola

Activitate Iola

Nu este cazul de o "reteta", ci de proportii, nu este nevoie de o cantarire exacta, iar rezultatul nu are impact asupra pretului incasat.
Buna ziua,

Care sunt obligatiile unui salon de coafura si infrumusetare in ceea ce priveste controlul metrologic al cantarelor utilizate in cadrul salonului pentru cantarirea vopselei in vederea prestarii serviciului de vopsire a clientului. Este salonul obligat a detine un cantar verificat metrologic, tinand cont ca salonul este un prestator de servicii de vopsire si nu de vanzare propriu-zisa a vopselei?
Ar trebui sa se faca intampinare si invocata exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a asociatului respectiv, pe motiv ca nu a indeplinit functia de administrator la societatea in cauza, ci a fost doar asociat, deci raspunde in limita aportului la capitalul social. Orice alte motive pertinente se pot invoca pt admiterea acestei exceptii.
Creditoarea a facut cerere pe art. 137?
Te informezi la primaria aflata in aria teritoriala a terenului respectiv.
Răspuns la discuția Divort
Certificatul de casatorie se depune in original, obligatoriu.
Ioana
Răspuns la discuția divort...
Daca ea nu consimte la desfacerea casatoriei, el trebuie sa dovedeasca cu martori imposibilitatea continuarii casatoriei, deteriorarea relatiilor dintre soti, etc... daca sunt si despartiti in fapt, este un argument in plus. Durata acestui divort depinde de cat de vehement se opune sotia, daca este hotarata sa mearga pana in fazele de apel si recurs iar, in aceasta situatie, sunt de acord cu parerea ca divortul poate dura si 3 ani.
Ioana
"Ministerul Agriculturii precizeaza ca taxele pentru scoaterea terenurilor din circuitul agricol se elimina prin pachetul de legi ale proprietatii, pentru care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament. Ministerul a raspuns astfel solicitarilor Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR), care a cerut renuntarea la aceste impozite. Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, pachetul de legi proprietate-justitie include unele modificari ale Legii fondului funciar 18/1991. Astfel, nu a mai fost mentinut alineatul care reglementa taxele de scoatere din circuit." [ link extern ]
Ioana
Administratorul judiciar cere, judecatorul sindic dispune... dupa ascultarea concluziilor tuturor partilor implicate. Iti poti face apararea atunci. Strict legat de intrebarea ta... daca administratorul judiciar poate cere... da, poate cere orice crede ca este in folosul creditorilor, insa numai judecatorul sindic dispune.
Ioana
Răspuns la discuția Infintare societate mixta
Foarte rau ca nu ataca cu recurs incheierile pronuntate de judecatorii delegati la ORC din Iasi. Legea nr. 31/1990 este clara.
Ioana