avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate grozaghi

Activitate grozaghi

de cate luni de somaj beneficiez dak am stagiul de cotizare complet 13 luni
sunt insarcinata in luna 2, se poate intra in somaj si din ce luna fara sa imi afecteze concediul de maternitate si concediul de crestere al copilului
banii pe concediul medical prenatal sunt platiti de angajator si recuperati pe urma de angajator de la CAS sau cum se procedeaza?
cum poate angajatorul sa ma trimita in somaj ? fara sa fie ceva probleme pt a putea angaja pe viitor alta asistenta?
sotia mea este insarcinata in sapt9 si este angajata la un cabinet stomatologic
si-a anuntat seful k este gravida si medicul ginecolog datorita unor probleme i-a recomandat sa mearga in concediu prenatal
si-a anuntat angajatorul si i-a spus k nu isi permite sa-i plateasca concediu medical
se poate sa o treaca pe somaj k sa nu mai fie nevoit sa o plateasca (pentru k oricum nu va putea sa mearga la munca) si pe urma sa intre din somaj pe maternitate?
PS angajatorul i-a zis k nu are bani si sa il dea in judecata pt k nu poate sa o plateasca dak nu merge la servici
ms mult
am o intrerupere in cartea de munca de 4 luni intre ultimul si actualul loc de munca
la actualul loc lucrez de 3 luni si firma se inchide
in cartea de munca am lucrat 2ani jumate
pot obtine ajutorul de somaj daca in ultimul an am o intrerupere de 4luni?
ce se poate intampla in cazul in care nu fac nici un demers sa inmatriculez masina pe mine
dak firma pe care este inmatriculata masina nu ma cauta eu circul asa cat mai pot si pe urma poate reusesc sa o vand
are ceva?
Răspuns la discuția maternitate da sau nu?
da este vorba de concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani si daca se acorda indemnizatia pt cresterea copilului
Răspuns la discuția maternitate da sau nu?
ms de raspuns
pentru a beneficia de maternitate trebuie sa ai 12luni lucrate la ultimul loc de munca sau poti sa cumulezi 12luni de la doi angajatori si sa nu ai intrerupere in cartea de munca?
ms
fac plangere firma pe care este inmatriculata masina vine si o ridica si eu tre sa il caut pe cel care mi-a vandut-o? k sa-l dau in judecata?
in aceasta situatie firma pe care este inmatriculata masina are dreptul sa mi-o ia?
daca reprezentanta de la care am cumparat nu a platit masina la firma respectiv?
DAK STITI VA ROG SA MA INDRUMATI K NU STIU CE SA MAI FAC
cine ar fi crezut k mergi la o reprezentanta plina cu masini noi expuse si pe cand colo sa iti iei tzeapa#-o