avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate gygygy

Activitate gygygy

Discuție Taxa auto
ce acte sunt necesare pt. recuperarea taxei ?, si ce proceduri trebuiesc urmate daca nu ai toate actele cu care sa faci dovada inmatriculari ?
Răspuns la discuția pensie alimentara
va multumesc pt. raspuns.
pensia alimentara se poate plati si in natura ? (adica sa-i cumpar haine ,rechizite scolare ,incaltaminte , etc.), si cu bonul de casa sa demonstrez ca acesti bani sau folosit in interesul copilului . multumesc anticipat .si asi mai avea o alta intrebare ...daca eu am custodie comuna cu fosta si un program in egala masura distribuit ambilor parinti ,mar interesa daca legea permite ,avand in vedere ca fiecare parinte are propriile cheltueli pe perioada sederi copilului la el ..sar putea sa nu se mai plateasca pensie de intretinere ?
Răspuns la discuția custodia comuna
eu asa am citit ca va intra in vigoare de la 1 oct. 2011,
Răspuns la discuția custodia comuna
multumesc mult pt raspuns.nu prea am inteles cu incredintarea catre un singur parinte ,ceati vrut sa spuneti.sa inteleg ca acum copilul va fi incredintat ambilor parinti spre crestere si educare .
Discuție custodia comuna
buna ziua. va rog daca poate cineva sa-mi explice si mie cum se va aplica custodia comuna de la 1 oct. 2011 in romania ?. ce avantaje are si ce dezavantaje .si in ce mod pot sa cer sa beneficiez de custodia comuna eu si fica mea.va multumesc anticipat.
fetita mea dupa divort a fost incredintata mamei ei,mar interesa cum sa procedez ca instanta sa-mi audieze fata care nu are decat 7 ani .fata mea decate ori ma duc so vad imi cere ca vrea sa stea cu mine ca nu mai vrea sa stea cu maicasa si cu bunici ei ,plange si nu mai stiu ce sa ma fac cu ia imi este frica sa nu se imbolnaveasca ,deja se vede ca este mult prea stresata ,cu mama ei nu pot sa ma inteleg in aceasta privinta fiind o fire prea impulsiva ,daca iar lasa libertatea feti sa poata sa vina mai des la mine acasa poate situatia ar fi alta.chiar ii interzice sa aiba legaturi personale cu rudele din partea mea .va rog daca exista vreo posibilitate sa ma sfatuiti sa stiu ce pot sa fac sam-i castig fetita pe cale legal .
Răspuns la discuția program vizitare minori
buna ziua , va multumesc mult pentr-u raspunsul dumneavoastra .asi vrea eu sa ma pot intelege cu fosta mea sotie ,dar nui chip nici macar de dragul fetitei noastre ,si stie ca nu procedeaza corect fata de copilul nostru ,dar asai cand nu mai poti sa te razbuni pe celalalt decat prin a pune o bariera intre copil si unul din parinti .
oricum va multumesc pt .intelegere .asta ma interesa daca pleca in italia daca mai este nevoie de acordul meu .si sunt sigur ca nui va fi mai bine in alta tara atat timp cat copilul nostru imi cere so duc la un judecator sa poata fi audiata ,ca sa spuna ca vrea sa stea cu tatal ei
Răspuns la discuția program vizitare minori
in hotarare spune ca se incuvinteaza sa am legaturi personale cu minora dupa programul stabilit ,conform invoieli ambilor parinti
daca prin hotarare judecatoreasca definitiva am stabilit un program de vizitare al minorei .fosta mea sotie poate sa scoata minora care ia fost incredintata in urma divortului din tara fara acordul meu , si sa se stabileasca cu minora in alt stat al uniuni europene ?