avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate alex15mariana

Activitate alex15mariana

Buna ziua, mama mea a iesit la pensie a avut cumul cu functia in continuare timp de 3 ani fara sa mai dea un examen dupa acei 3 ani a dat examen si a angajat-o tot pe perioada determinata si in fiecare an facea cerere de continuitate. In luna martie 2016, trec si cei 3 ani si i s-a spus ca trebuie sa dea din nou examen , exista vreo posiblitate ca sa nu mai dea examen si sa-si continuie munca, macar pe un an de zile?
Va rog daca puteti sa ma ajutati si daca exista posibilitatea, care este legea si articolul de lege? ca sa mearga la cei de la resurse umane .
Va multumesc.
Unei persoane pensionara care deruleaza un contract pe perioada determinata i se poate schimba contractul in Contract pe perioada NEDETERMINATA?
Daca Da, care este legea si articolul de lege?
Va multumesc
acolo am facut si mi s-a raspuns ca este spatiu verde. Asa ca mi s-a recomandatr sa fac memoriu la primaria municipiului bucuresti
Va rog sa ma ajutati in formularea unui Memoriu catre Primaria Municipiului Bucuresti in care sa-mi explice de ce nu mi se da viza de la primaria sectorului 5 de Certificat de urbanism la un teren, desi acolo in aceea zona in care am terenul sunt foarte multe casa si s-a tras apa si canalizare .
VA MULTUMESC
Iti multumesc.
Buna ziua!
Sunt divortata de 6 ani, (am divortat cand copila avea 1 an si jumatate si de atunci tata ei nu a venit o data s-o vada), am primit incredintarea minorei definitiva.
Problema este daca pot sa-i fac pasaport fetei fara semnatura lui, daca pot s-o scot din tara fara permisiunea acestui om care nu il intereseaza de viata acestui copil. Imi doresc s-o scot din tara in scop turistic, sa-i arat si alte tari.
Daca exista o lege sau un ordin ..... daca puteti sa-mi spuneti.
Va multumesc

Daca duci copilul la cresa nu mai iei indemnizatia de crestere?
Am divortat acum 4 ani si am un copil minor care mi-a fost incredintat pentru crestere si educare,sentinta este definitiva si irevocabila, Fostul sot de cand am divortat nu a mai trecut sa-si vada copilul , deci nu pot sa-i schimb numele deoarece acest individ nu comunica cu noi, eu pot sa-mi schimb numele sa-i iau numele copilului meu ca rautatile oamenilor sa nu-l mai afecteze pe copilul meu?
Va rog sa ma ajutat :worthy: