Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa transform cheltuielile din euro in lei si sa le inregistrez in contabilitate??
Taxe de drum, combustibil!!!
Multumesc,
Va rog sa-mi spuneti cum sa inregistrez pe cheltuieli si sa deduc TVA-ul aferent taxelor(vigneta, autoband,motorina)! In urma transportului international prestat, am 2 vignete in leva si 3 bonuri fiscale de combustibil +autoband in euro!
Va multumesc!
Buna ziua,
va rog sa mi spuneti daca se poate ca un administrator de firma, cu contract de munca in cadrul firmei poate lua concediu postanatal??? Mentionez ca administratorul este incadrat pe post sofer autocamion! Daca da, puteti sa-mi spuneti care ar fii pasii pe care trebuie sa-i urmez?!
Multumesc
Buna ziua,
Stie cineva va rog daca formularele acestea ale bilantului mai trebuie semnate si stampilate fiecare in parte, din moment ce bilantul a fost semnat electronic???
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Lamuriti-ma si pe mine , poate am facut o eroare fara sa-mi dau seama!
Am incheiat incetarea contractului de munca al unui sofer cu data de 31.10.2011, am depus deja revisalul la ITM! Acum, cand s-a intors soferul din cursa l-am rugat sa-mi semneze demisia cu art55, lit.b, si-mi spune ca nu vrea sa semneze ca nu pleaca el, eu il dau afara! Ce pot face in acest caz??