avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate Veres Magda

Activitate Veres Magda

Buna ziua. Am si eu următoarea speța. Am 2 popriri pe cont: una de 3000 lei si una de 4000. Mi se rețin lunar bani din salar. Urmează sa primesc cu soțul meu prin donație un imobil. Va putea executorul sa scoată imobilul la licitație? Multumesc
buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate acorda concediu fara plata unui angajat, fara a fi anuntat sau fara sa fi semnat o cerere de concediu fara plata.
va multumesc
Răspuns la discuția inscriere imobil
si as dori sa stiu care ar fi pretul pentru prima intabulare si dupa ce se face contractul de donatie cat ar fi si a doua intabulare.
va multumesc
buna ziua,
as dori sa stiu care este cea mai ieftina si usoara cale de a transfera un imobil de pe numele tatalui pe numele copilului. specific faptul ca tatal este primul proprietar al imobilului si nu a fost intabulat.
va multumesc
Discuție taxe timbru
buna ziua as dori sa stiu ce taxe se platesc in cazul in care vreau sa depun un recurs la Tribunal, pentru o actiune in care s-au calculat gresit cuantumul penalitatilor de intarziere.
Va multumesc anticipat.
Stagiul dureaza 2 ani. In privinta salarizarii ti se va da salariul minim pentru studii superioare (1200 ron). Ca si pregatire, depinde pe ce domeniu vei merge, dar dat fiind ca vei merge la un consiliu local eu cred ca ai nevoie de dreptul muncii, codul civil, codul de procedura civila. In rest, te vei mai orienta pe moment, ca practica este foarte diferita de teorie.
Succes!
Răspuns la discuția RATE NEACHITATE
Poti sa o platesti, dar se vor adauga niste restante si vei aparea ca si restantier in cadrul Biroului de Credit. Vei ramane in evidentele lor timp de 4 ani
Răspuns la discuția somatie plata
Dar daca se plateste somatia si dupa aceea se merge pe recurs?
Discuție somatie plata
Buna ziua,
Va ros sa ma ajutati in urmatoarea problema:
am un caz in care o persoana fizica care nu este angajata in cadrul unei firme a provocat un accident de circulatie cu masina firmei si acum a venit o somatie de plata si o sentinta civila prin care trebuie sa plateasca solidar(firma si persoana fizica). Administartorul firmei nu vrea sa plateasca. In cazul in care nu se plateste se intra la executare silita.
Ce este de facut in acest caz?
Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate recuza adminsitratorul judiciar, deaorece are o atitudine ostila fata de firma, in loc sa o apere in instanta.
Si care ar fi procedura care ar trebui urmata.
Va multumesc