avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RATE NEACHITATE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RATE NEACHITATE

AM AVUT UN CREDIT IN PERIOADA 2006-2008 IAR ULTIMA RATA NU AM PLATITO CREZAND CA AM TERMINAT CREDITUL DE ACHITAT CE PO FACE ACUM ?NU E PREA TARZIU SA O ACHIT ?EU DORESC SA O ACHIT
Cel mai recent răspuns: Veres Magda , Consilier juridic 12:38, 19 Februarie 2010
o putei achita oricand doriti. chiar si dupa trecerea termenului de prescriptie de 3 ani.
Poti sa o platesti, dar se vor adauga niste restante si vei aparea ca si restantier in cadrul Biroului de Credit. Vei ramane in evidentele lor timp de 4 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

credit maso maso Buna ziua.Vreau o lamurire cu un credit bancar.Am luat un inprumut pt nevoi pers acum 2 ani si de anul trecut di luna august nu am platit integral rata fiind ... (vezi toată discuția)
Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)
Probleme afisare intretinere Sharpshooter Sharpshooter Am mai intrebat dar nu m-a lamurit nimeni , am sa rog persoanele cu pregatire juridica sa raspunda doar. Relatez faptele pe scurt cat mai complet posibil: Am ... (vezi toată discuția)