noua asa ni s-a spus de la primarie ca de la itm nu le da voie. deci nu e adevart. :) ok, o sa intrebam atunci la directia de asistenta sociala. multumim
Buna ziua, eu azi mi-am dat demisia din functia de asistent personal al unei persoane cu handicap. Mama mea ar vrea ea sa se angajeze in locul meu dar primaria spune ca nu-i da voie ITM-ul pentru ca nu are fonduri. Acuma intrebarea mea este, la ce le trebuie mai multe fonduri daca se face doar o inlocuire, nu se angajeaza inca o persoana si cine stabileste lucrurile acestea, primarul, itm-ul, cine? Multumesc frumos si o zi buna va doresc.
intrebare: eu mi-am inmatriculat masina in 2008 si m-ar interesa ce acte si ce anume trebuie sa fac pentru a recupera taxa de prima inmatriculare? multumesc :)
buna seara, am si eu o intrebare: in cazul in care iti dai demisia si seful nu o accepta, ce e de facut? cate zile e preavizul si ce se intampla daca nu poti sta tot preavizul din cauza ca trebuie sa te prezinti la alt job? multumesc si o seara frumoasa sa aveti :)
Buna, am si eu o intrebare: in cazul in care se intampla un accident usor cu masina de serviciu, patronul te poate obliga sa platesti si tu o parte din reparatiile masinii desi masina are casco?
Buna, am si eu o nelamurire: sotul meu a fost angajat pentru o perioada de 2 luni la o firma pe functia de tehnician retele de telecomunicatii; la sfarsitul lunii ii expira contractul si seful lui a zis ca nu-l mai poate incadra pe aceiasi functie ci pe cea de operator pentru ca ii trebuie studii superioare; din cate stiu eu, cu studii superioare esti inginer, nu tehnician; de ce pana acuma s-a putut si acuma cand trebuie sa-i faca contractul pe perioada nedeterminata, nu se mai poate pe aceasta functie; mentionez ca el a terminat scoala de arte si meserii si are diploma de electromecanic. A mai lucrat la o firma si acolo tot ca si tehnician a fost incadrat. Imi puteti spune si mie va rog cum e corect sa fie incadrat? Multumesc.
buna, am si eu o intrebare: daca am avut perioade in care nu am lucrat si nu am avut platita asigurarea si am fost scoasa din lista medicului de familie, pe ce perioada trebuie sa platesc ca fiu iar introdusa pe lista la casa de asigurari?
la cate zile de concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav, are dreptul mama intr-un an de zile? dupa cat timp de la angajare se poate lua un astfel de concediu?