avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pe ce perioada trebuie sa platesc CASS ca sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pe ce perioada trebuie sa platesc CASS ca sa beneficiez de servicii medicale?

buna, am si eu o intrebare: daca am avut perioade in care nu am lucrat si nu am avut platita asigurarea si am fost scoasa din lista medicului de familie, pe ce perioada trebuie sa platesc ca fiu iar introdusa pe lista la casa de asigurari?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 00:04, 23 Ianuarie 2012
Se va lua in calcul intervalul ianuarie 2007-ianuarie 2012.Daca in acest interval exista perioade in care ati fost angajata si asigurata,nu mai platiti pt. acele perioade,iar pt. perioadele in care trebuia sa va asigurati dar nu puteti face dovada platii asigurarii,veti plati pt. 6 luni ,plus sumele accesorii,adica majorari intarziere,penalitati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii restante la sanatate Fratzika Fratzika Buna ziua. Am si eu o intrebare. Nu mai lucrez din aprilie 2009 si pana in prezent nu am firma si nici nu sunt PFA as vrea sa stiu daca trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Dreptul la asistenta medicala niroz niroz Fiul meu s-a intors din strainatate unde a lucrat cu contract de munca 2 ani in constructii,inainte de asta a lucrat un an la o firma de profile termopan cu ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua. Povestea mea este una care o au multi dintre noi, am ramas fara servici somajul s-a terminat si as dori daca imi poate raspunde cineva cum trebuie ... (vezi toată discuția)