avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate marino

Activitate marino

Răspuns la discuția Pensie de handicap
asociat
primesc de la stat o pensie de handicat ...pot devenii actionar sau pot activa intr-o firma , fara sa pierd pensia?
ma poate ajuta cineva, in legatura cu o intreprindere familiala, care urmeaza sa o inscriu la Finante...care este perioada?
1.cum spuneam, lucrez in MAI si as dorii sa infintez o firma...legea cadrelor militare, din cate stiu eu, interzice asta..nu exista nicio portitza?
2. sau...daca as face pe numele mamei firma, m-as putea angaja la ea, ca si cum as avea 2 job-uri?
multumesc frumos
Răspuns la discuția se mai numeste PFA?
am crezut ca sa schimbat PFA in intreprinzator individual sau Asociatie familiara...
intrebarea este, daca a ramas denumirea de PFA, sau altfel?
multumesc:)
Răspuns la discuția donatie
donatia a facut-o bunica (fiind imobilul ei), care ulterior a decedat...clauza era pt amandoi...intretinerea se executa foarte bine...dar cum spuneam...varsta o mai ia razna#-o
Răspuns la discuția donatie
donatia este facuta cu clauza de intretinere...dar, bunicul este c-am senil la 80 de ani, si tot o ameninta ca `sparge` acea donatie....
Discuție donatie
bunicul ia facut mamei mele, prin donatie, acte pe o casa...intrebarea este...se pot sparge aceste acte de bunicul meu?
Răspuns la discuția buna ziua
inca o intrebare? dureaza mult acest proces sau citatie de a schimba domiciliul? ce ar trebui sa fac, ca sa se rezolve mai repede?